G-loot CS:GO mining yapıyor mu?

Benim toplam kazancım 300'üstünde hocam. Ben minin sorusuna yanıt vermek için yuvarlar bir rakam verdim. Bir sonraki video'da banka dekontu göstereceğim artık Gloot'la para kazanmak mümkün. Mining falan yok. Sadece arayüzü başarısız ve overlayleri açık oynarsanız FPS düşürür. Kapatmakta mümkün.

G-loot kapalıyken oynadığım CS:GO'da CPU ve GPU kullanımları %50'nin altındayken G-loot'u açtığımda abartısız ikisi de %99 %100'de çalışıyor. Ayrıca parayı kazanıp çekme sürenizde 60 ila 90 gün sürüyor burada yanlış bilgi vermeyiniz

Öncelikle para 40 günde eline geçiyor 2 kere ödeme almış biri olarak öncelikle bu yanlış bilgiyi düzeltelim. Mining olayıyla ilgili bir video çektim ve orada 2 tane test gerçekleştirdim Gloot ayarlarıyla alakalı birinde GPU Kullanımı 1,9 diğerinde ise 14'lere kadar çıkıyor. İzledikten sonra gerekli ayarlamaları yapabilir para kazanmaya başlayabilirsin. =)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim. Eski'den gpu ve cpu kullanımı zirvedeyken 2 ay sonra tekrar yükledim 16 civarı 32 civarı gözüküyor. Ayrıca dediğinizi de yaptım daha da düştü. Videolarınızı izledim çok bilgilendirici.
Konu dışında bir sorum olacak Veli bey Yoti olmadan para çekebilir miyim ?

Maalesef. Yoti kimlik doğrulama appi. AB ve TC yasaları gereği para transferi yapan kişiler anonim olamaz. kimliklerinin bilinmesi gerekmektedir. Gerekçe ise kara para aklama ve terör örgütlerine finansal destek sağlanmasının önüne geçilmesi vsvs.

Ama herkes bilmeli ki yoti olmadan g-loottan para çekilmiyor ve yoti sizin tüm kimlik bilgilerinizi resimlerinizi ve dahi pasaportunuzu dahi istiyor ben açıkçası küçük paralar için kendi verilerimi riske atamam

merak edip gloot hesabı açtım ama pişman oldum ama hesabımı bir türlü silemiyorum nasıl hesabımı silebilirim

merak edip gloot hesabı açtım ama pişman oldum ama hesabımı bir türlü silemiyorum nasıl hesabımı silebilirim
Desteğe ticket bırakman yeterli 72 saate silinir. Submit a request – G-Loot Support
Ama herkes bilmeli ki yoti olmadan g-loottan para çekilmiyor ve yoti sizin tüm kimlik bilgilerinizi resimlerinizi ve dahi pasaportunuzu dahi istiyor ben açıkçası küçük paralar için kendi verilerimi riske atamam

Senin de çok iyi bilmen gerekir ki AB ve Ülkemiz yasalarında para transferinde kişiler anonim olamaz. Bunun bir çok sebebi olduğu gibi en temelde kara para aklamasının ve terör örgütlerine finansal kaynak sağlanmasının önüne geçmek gibi nedenler var. Bu nedenle kimlik belgelerini paylaşmak zorunlu.

Adamlar hiçbir şey kazanmadan neden para versin ki çok saçma değil mi? Sıra para çekmeye gelince ban atıyorlar. Bu kadar güzel bir para kazandırma sistemi ise neden reklamı yok hep 400 aboneli YouTube hesapları reklamını yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…