G-Mail hesabı çalındı

Makaleler
1
Yer
Valve Corporation.
Merhaba. Tanıdığım bir abi Clash of Clans hesabını satacakmış. Çocukla WhatsApp üzerinden vs. konuşmuşlar abi de ödemeyi almadan hesabı vermiş g-mail bilgilerini vs... Çocuk parayı vermeden g-mail hesabının şifresini değiştirmiş çalmış kısacası. Şimdi hesabı geri almaya çalışıyoruz ama mail ile giriş yapmaya çalışırken mail hata veriyor. Bu hesabı geri almanın bir yolu var mı? Kayıtlı telefon numarası da kapanmış nasıl olduysa önceden kapattırmışlar hattı. Fakat kayıt yaptığı isim soyisim vs... tüm bilgileri biliyorum diyor. Ne yapabiliriz? Siber suçlara bildirmek çözüm olur mu veya hesabı başka bir şekilde geri alabilir miyiz? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Tanıdığım bir abi Clash of Clans hesabını satacakmış. Çocukla WhatsApp üzerinden vs. konuşmuşlar abi de ödemeyi almadan hesabı vermiş g-mail bilgilerini vs... Çocuk parayı vermeden g-mail hesabının şifresini değiştirmiş çalmış kısacası. Şimdi hesabı geri almaya çalışıyoruz ama mail ile giriş yapmaya çalışırken mail hata veriyor. Bu hesabı geri almanın bir yolu var mı? Kayıtlı telefon numarası da kapanmış nasıl olduysa önceden kapattırmışlar hattı. Fakat kayıt yaptığı isim soyisim vs... tüm bilgileri biliyorum diyor. Ne yapabiliriz? Siber suçlara bildirmek çözüm olur mu veya hesabı başka bir şekilde geri alabilir miyiz? Teşekkürler şimdiden.
Google ile iletişim kurun bildiğiniz tüm bilgileri verin, eğer eşleşirse hesabı veriyorlar size.

Merhaba. Tanıdığım bir abi Clash of Clans hesabını satacakmış. Çocukla WhatsApp üzerinden vs. konuşmuşlar abi de ödemeyi almadan hesabı vermiş g-mail bilgilerini vs... Çocuk parayı vermeden g-mail hesabının şifresini değiştirmiş çalmış kısacası. Şimdi hesabı geri almaya çalışıyoruz ama mail ile giriş yapmaya çalışırken mail hata veriyor. Bu hesabı geri almanın bir yolu var mı? Kayıtlı telefon numarası da kapanmış nasıl olduysa önceden kapattırmışlar hattı. Fakat kayıt yaptığı isim soyisim vs... Tüm bilgileri biliyorum diyor. Ne yapabiliriz? Siber suçlara bildirmek çözüm olur mu veya hesabı başka bir şekilde geri alabilir miyiz? Teşekkürler şimdiden.

Biraz zor. Mail atıp bekleyebilir.

Gel beni dolandır demişsiniz, geçmiş olsun.

Google ile iletişim kurun bildiğiniz tüm bilgileri verin, eğer eşleşirse hesabı veriyorlar size.
Hocam arkadaş ya maili dondurmuş kapatmış ya da mail adresini değiştirmiş anlamadık şifre girme bölümüne bile gelemiyoruz ama ad soyad kayıtlı telefon bilgileri vs... hepsini biliyoruz sadece telefona sms gidemez çünkü hat kapanmış telefon numarası güncellenmemiş anlamadım yapılan çok saçma yani boşluğuna gelmişte böyle bir saçmalıkta yok yani yıl olmuş 2021 önüne gelene hesap mı verilir.
Gel beni dolandır demişsiniz, geçmiş olsun.
Ben yapmadım da hocam aynen öyle olmuş olay. Yapacak bir şey yok geri almaya çalışıyoruz işte.

Hocam arkadaş ya maili dondurmuş kapatmış ya da mail adresini değiştirmiş anlamadık şifre girme bölümüne bile gelemiyoruz ama ad soyad kayıtlı telefon bilgileri vs... hepsini biliyoruz sadece telefona sms gidemez çünkü hat kapanmış telefon numarası güncellenmemiş anlamadım yapılan çok saçma yani boşluğuna gelmişte böyle bir saçmalıkta yok yani yıl olmuş 2021 önüne gelene hesap mı verilir.

Ben yapmadım da hocam aynen öyle olmuş olay. Yapacak bir şey yok geri almaya çalışıyoruz işte.
Hocam hesabın tüm bilgileri var ise yani eşleşiyor ise Google çok yardımcı oluyor, kendimden biliyorum. Google'a yazın alacak hesabını. Ve bundan sonra akıllanır herhalde, her insanın niyeti aynı olmuyor.

Hocam hesabın tüm bilgileri var ise yani eşleşiyor ise Google çok yardımcı oluyor, kendimden biliyorum. Google'a yazın alacak hesabını. Ve bundan sonra akıllanır herhalde, her insanın niyeti aynı olmuyor.
Hocam hiç bir şey demiyorum ya. Acayip kıl oldum içten içe. Öyle tanımadığın kişiye çat diye hesap mı verilir ya? Bir de gamesatış üzerinden satıyormuş hesabı abi de WhatsApp dan konuşup vermiş hesabı ödeme yapmadan hiç gamesatışta yardımcı olamaz çocuk tel numarasını vermiş mesajlardan vermiş hesabı çok enteresan al kardeş hesabı ne yaparsan yap denmiş.

Hocam destek bölümünü de bulamadı abi link falan atabilir misiniz var ise.
burada detaylı anlatıyordur umarım, mailine yazmıştım Google'ın aklımda değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı