G-Man işverenleri kim?

jer0mevaleska

Picopat
Katılım
22 Mart 2021
Mesajlar
176
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
G-Man işverenlerim bana bu kadar süre tanıdı gibi şeyler söylüyor, kim bu işverenleri ve ondan neden bunları yapmasını istiyorlar?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Combine'lara hizmet eden bir topluluk sanırım.
 
Bende insan olduğuna inanmıyorum benim fikrim iletişime geçiceği canlının şeklini alıyor.

Evet o da olabilir, fakat bunların hepsi oyuncuların düşüncesi tabii ki. Valve tarafından hiçbir zaman resmi bir açıklama gelmedi. Açıklama yapmadıkları sürece bilemeyiz. Sadece teori uydururuz.
 
Sanırım 2.30 saatlik Half-Life Belgeselini (Makine) izledin. G-Man'in işverenleri belli olmamakla birlikte neye benzeyeceği belli bile değil. Half-Life 3'ün çoğu şeyi çözecek oyun olduğunu düşünüyorum. G-Man normal bir varlık değil. Olağanüstü yaratıklar tarafından seçilmiş, insan yaratık arası bir varlık. Gücünü çantasından alıyor. Çantasının içinde ne olduğunu öğrenmek isteyenler Half-Life: Alyx'in sonunu izleyebilir. Her ırktan daha üstün olan işverenleri her varlıktan daha güçlü olabileceğini düşünüyorum. Combine ırklarını bir parlak şıklatmasıyla bile yok edebileceğini düşünüyorum. Half-Life evreninde olan olayların hepsini G-Man yaptığını düşünürsek bu doğru olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı