G PRO Superlight vs Razer Viper Ultimate

Bütçe
1500
Siz söyleyince bende şu an dikkat ettim zaten kullanmıyorum bir kısayol falan ama basmayı denedim isteyerek bile zor basıyorum anlamadım.
Acaba yeni revizyonlarda daha mı içe gömdüler ne yaptılar?.. Seri numarasının ilk 6 hanesi ne sizdekinin? Benimkinin PM2103; bakalım yeni revizyonla vs. bir ilgisi var mı.

Acaba yeni revizyonlarda daha mı içe gömdüler ne yaptılar?.. Seri numarasının ilk 6 hanesi ne sizdekinin? Benimkinin PM2103; bakalım yeni revizyonla vs. bir ilgisi var mı.
hocam acaba 1700 TL viper vermek yerine 900 TL ye XM1R alıp 600 tl ye de başka bişiler alsam mı? Ben 7-8 sene önce logitech ve razer death kablolu aldığımda ikisinde de kablo temassızlığından çöpe atmak zorunda kaldım o yüzden kablosuz düşünüyodum ancak bakıyorum xm1r çok fazla övülmüş.

@Cordelia355 Müthiş bir mouse XM1R ama kablolu işte... Yakın zamanda kablosuzu duyurulacak, onu bekleyin isterseniz.
Ekleme: "2022'nin ilk çeyreğinde umarız [kablosuzu] çıkacak."
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Evet, daha yeni bir batch olsa gerek. Değişiklik yapmış olabilirler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…