G PRO Superlight vs Razer Viper V2 Pro

Bütçe
3000 - 6000
Mesela ne alinabilir yurtdisindan
Çoğu ürün 4-5 sularında geldiği için pek öneresim gelmiyor. O fiyatlara çıkarsanız, dediğim gibi Superlight V2 bugün dünya geneline satışa çıktı. Öbür haftalarda TR içine gelir muhtemelen. Yoksa F1 Pro veya V2 Pro üzerinden devam etmenizi öneririm.

Sitesinde 159 dolar diyor bekledigimiz fiyattan daha az degil mi?

Sitesinde 159 dolar diyor bekledigimiz fiyattan daha az degil mi?

Ve ozellik, shape, Switch olarak Viper'la karsilastirildiginda hangisi daha iyidir?
Evet, beklediğimden ucuza çıktı. Türkiye içinde vergiyle vesaire kaça gelir onu bilemiyorum.

Özellik, shape, Switch vb. olarak Viper'la karsilastirildiginda hangisi daha iyidir?
İkisinin de her şeyi üst seviye hocam. Sadece hissiyatları farklı. Superlight pürüzsüz bir yapıda iken, V2 Pro pütürlü bir yapıda misal.

İkisinin de her şeyi üst seviye hocam. Sadece hissiyatları farklı. Superlight pürüzsüz bir yapıda iken, V2 Pro pütürlü bir yapıda misal.
Anladim peki hangisini tercih etmeliyim emin olamiyorum nasıl karar verebilirim?

Anladim peki hangisini tercih etmeliyim emin olamiyorum nasıl karar verebilirim?
En yakın Media Markt vesaire gidip Superlight'a dokunun tıklayın. Malzeme kalitesi farkını switch farkını illa ki göreceksiniz. En basitinden Superlight'ın arka kısmı daha bombeli olduğundan ve V2 Pro'nun arkası daha az bombeli olduğundan fingertip için V2 Pro daha rahat.

Viperi deneyimledigim gun superlightida deneyimlemistim ikiside hosuma gitmisti ama dediginiz gibi superlightin arkasi daha bombeliydi ama yinede hosuma gitmisti. Yeni cikan v2 ninde shapei tipa tip ayni mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…