G PRO Superlight vs Razer Viper V2 Pro

Bütçe
3000 - 6000
F1 Pro Superlight'ın çok benzeri shape olarak, rahat ediyorsanız onu da alabilirsiniz sorun olmaz. V2 Pro ile teknik açıdan çok yakınlar birbirlerine, fiziksel farklılıkları var ama.
Ne gibi mesela? Kusura bakmayin cok soru soruyorumda uzun sure mouse isleriyle ugrasmak istemedigimden hangisi en iyi memnuniyeti verecekse onu almak istiyorum.
 
V2 Pro ile F1 Pro shape olarak farklı onu demeye çalışıyorum. İkisi de teknik açıdan üzmez ama hangisinde daha rahat ediyorsanız onu alın.
 
V2 Pro ile F1 Pro shape olarak farklı onu demeye çalışıyorum. İkisi de teknik açıdan üzmez ama hangisinde daha rahat ediyorsanız onu alın.
F1 Pro'yu deneme acisindan bir opsiyonum olmadigindan emin olamiyorum elime nasıl olacagi hakkinda

V2 Pro ile F1 Pro shape olarak farklı onu demeye çalışıyorum. İkisi de teknik açıdan üzmez ama hangisinde daha rahat ediyorsanız onu alın.
Siz olsaniz V2 Pro ile F1 Pro arasinda bir secim mi yapardiniz fingertip tutus icin yoksa Superlight V2 mi beklerdiniz? Yani normalde superlight v2 almak istiyorum fakat fiyati yuksek ihtimal 5k+ cikacak gibime geliyor
 
Son düzenleme:
F1 Pro ile Superlight fiziksel anlamda yakın fareler, Superlight'da rahat ettiyseniz F1 Pro'da da rahat edersiniz.

Ben olsam indirime girince V2 PRO alır geçerim, bu kadar kasmaya gerek yok. Hele de bir fareye 5 bin TL vermeye hiç gerek yok, teknik açıdan farklılıklar olsa bile neredeyse hissetmezsiniz.

Birkaç gün piyasaya bakın, V2 PRO indirime girdiğinde kapın. Hem V2 Pro elinize cuk oturmuş zaten.
 
haklisiniz biraz fazla abarttim bu mouse isini. Peki suan incehesapta 3479 a dusmus sizce fiyati iyi mi yoksa cuma gaming gecesini mi beklemeliyim
 
Gaming gecesi gelsin o zaman bakarsınız, acele etmeyin.
Tamam o zaman gaming gecesini bekleyecegim. Farkindayim fazla acele ettigiminde elimde olan bir sey degil biraz heyecanlandim .d

Gaming gecesi gelsin o zaman bakarsınız, acele etmeyin.
Peki bir sey daha sormak istiyorum. Diyelimki Dragonfly almaya karar verdim. Viper indirime girmedi diye veyahut baska sebeplerden. F1 Pro mu almaliyim F1 Pro Max mi? Sanirim tek fark bataryasi daha buyuk max in ve 6 gram daha agir. Hangisini almami onerirsiniz alacak olursam?

@462488

@599108
 
Son düzenleme:
1KHz kullanacaksan F1 Pro alman yeterli.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…