Kablolu bir kulaklık ile kablosuz bir kulaklığı karşılaştırmak için öncelikle ergonomiye karar vermen gerekiyor. Yani kablolu olmasını mı istiyorsun, kablosuz olmasını mı? Fark etmiyorsa G PRO X al. Daha iyi bir ses performansına sahip, ancak stok halde kötü. Ekolayzer gerekiyor. Alırsan yardımcı olurum.
Var, Peace EQ ve Equalizer APO indirin. Devamına yardım edeceğim.Ekolayzer bana da lazım önerebileceğiniz bir ekolayzer var mı?
Var, peace EQ ve equalizer apo indirin. Devamına yardım edeceğim.
Peace Equalizer, interface Equalizer APO
Download Peace Equalizer, interface Equalizer APO for free. System-wide PC Audio Equalizer and Effects app for Windows 7 to 11. Before reading on, note there's scam website called 'peaceequalizer,com'. Only this site here on SourceForge is the actual website by me, Peter Verbeek.sourceforge.net Equalizer APO
Download Equalizer APO for free. A system-wide equalizer for Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 / 11. Equalizer APO is a parametric / graphic equalizer for Windows. It is implemented as an Audio Processing Object (APO) for the system effect infrastructure introduced with Windows Vista.sourceforge.net
Peace EQ'yu açtığında karşına bir liste gelecek, oradan G PRO X'i seç. Daha sonrasında bilgisayarını yeniden başlatmanı isteyecek. Başlatıp gel. Daha sonrasında "Advanced View"a tıkla, beni etiketle.Kendi konumu açmadığım için 1 saat ban yedim o yüzden mesaj yazamadım. Şimdi bu programarı indirdim kurarken herhangi bir şey yapmam lazım mı?
Peace EQ'yu açtığında karşına bir liste gelecek, oradan G PRO X'i seç. Daha sonrasında bilgisayarını yeniden başlatmanı isteyecek. Başlatıp gel. Daha sonrasında "Advanced view"a tıkla, beni etiketle.
"Tüm Cihazlar" yazan yere tıklayıp G PRO X'i seç. Daha sonrasında aşağıdaki ayarları gir.
"Tüm cihazlar" yazan yere tıklayıp G PRO X'i seç. Daha sonrasında aşağıdaki ayarları gir.
Yeşil renkli + tuşuna basarak çubuk sayısını arttırabilirsin.
Eki Görüntüle 2064508
O kadar etki etmez o minimal farklar. En üstteki ön kuvvetlendirme değerini 2 yap. Ekran görüntüsünü bayağı eskiden almıştım, yanlış kalmış.Eki Görüntüle 2064515
Yaptımda alttaki 1.3, 4.8 gibi yazan yerleri bir türlü yapamadım 1.5 ve 5 gibi yuvarlıyor sayıları ne yapabilirim onun için?
O kadar etki etmez o minimal farklar. En üstteki ön kuvvetlendirme değerini 2 yap. Ekran görüntüsünü bayağı eskiden almıştım, yanlış kalmış.