G PRO X SE alınır mı?

Bulut Asıltaş

Kilopat
Yer
Maltepe
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6800, R7 7800X3D
Merhaba, yaklaşık 4000₺ bir bütçem var. Bunun için alabileceğim bir kulaklık önerir misiniz? Oyun oynamayı severim ancak aşırı rekabetçi olmadığım için biraz müzik performansı da olursa iyi olur. Kargo beklemeyi sevmediğim için Vatan Bilgisayar'dan önerirseniz çok daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler!

Merhaba, yaklaşık 4000₺ bir bütçem var. Bunun için alabileceğim bir kulaklık önerir misiniz? Oyun oynamayı severim ancak aşırı rekabetçi olmadığım için biraz müzik performansı da olursa iyi olur. Kargo beklemeyi sevmediğim için Vatan Bilgisayar'dan önerirseniz çok daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler!

Cloud 3 daha mantıklı.

Kablosuz ile tek farkı kablosunun olmaması diye biliyorum Nova 5 7 lerede bakabilirsiniz
Ama size önerim Razer Barracuda olacaktır.
BlackShark'ta cok iyidir ama fiyatı söylediğiniz fiyattan biraz yüksek.

Kablosuz ile tek farkı kablosunun olmaması diye biliyorum Nova 5 7 lerede bakabilirsiniz
Ama size önerim Razer Barracuda olacaktır.
BlackShark'ta cok iyidir ama fiyatı söylediğiniz fiyattan biraz yüksek.
Blackshark almayı düşünmüyorum, şu an Vatan Bilgisayar'da garantide, 2. kez gidişi. İadesini bekliyorum.

Cloud 3 daha mantıklı.
Hangi konuda G Pro SE'den daha iyi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı