G PRO X Superlight için uygun mouse pad önerisi

Klassenin fiyatı biraz fazla. Zamanında ben de dahil olmak üzere çok kez öneriyorduk. Hem önermemizin sebebi klassenin satıldığı zamanlarda 45x40 gibi mouse pad'ler yoktu Qck dışında. Artık o paraya daha iyi ve daha güncel pad'ler olduğu sürece klasseye bakmanı pek de önermiyorum. Hybrid istiyorsan Amazon'dan Aqua Control alıp geçebilirsiniz.
Hybrid istiyorum çünkü mantıklı görünüyor. Bir şey bildiğimden dolayı hybrid demiyorum. Farklı gerekçeler varsa diğerlerini de tercih edebilirim. Aynı paraya daha iyi ve daha günceller var ise yeni önerilerini bekliyorum.

Son önerebileceğin bu mu? Başka alternatifler gelir mi? 45x40 Pad'lerin olayı nedir?

Farklı gerekçeler daha çok kişisel kalıyor, alışıp alışamayacağın ile ilgili. Hybrid denedikten sonra, speed veya control pad deneyebilirsiniz. Hybrid pad istiyorsan, son önerebileceğim FreeFall olur, çok güzel pad'dir. Güzel bakmaya çalışın, kirletmemeye çalışın.
Başka Türkiye'de üst düzey pad yok, o yüzden pek de alternatif gelmiyor aklıma.
45x40 pad'lerin olayı derken, pek de anlamadım. 90x40'lara göre mi olayı nedir? Daha da açarsanız soruyu yanıtlayabilirim.

Farklı gerekçeler daha çok kişisel kalıyor, alışıp alışamayacağın ile ilgili. Hybrid denedikten sonra, speed veya control pad deneyebilirsiniz. Hybrid pad istiyorsan, son önerebileceğim FreeFall olur, çok güzel pad'dir. Güzel bakmaya çalışın, kirletmemeye çalışın.
Başka Türkiye'de üst düzey pad yok, o yüzden pek de alternatif gelmiyor aklıma.
45x40 pad'lerin olayı derken, pek de anlamadım. 90x40'lara göre mi olayı nedir? Daha da açarsanız soruyu yanıtlayabilirim.
Deneme şansım yok, Mediamarkt falan gidince denetmiyorlar diye biliyorum. Evet 45x40 mouse padler falan üretilmiyordu dedin ya. Ondan merak ettim olayı ne diye genel olarak.

Steel Series Qck Heavy(Bilek konforu sunuyormuş), Klasse Longteng arasında kaldım. Zaten başka alternatif bilmiyorum. 3. Seçenek olarak Free Fall seçeneği var aklımda. Paraya kıyıp onu da alabilirim. Biraz araştıracağım. bu speed-control mevzularını. youtube da karşılaştırma videoları vardır muhtemelen.

Deneme derken, sonradan farklı Pad'ler alıp deneyin demek istemiştim.
45x40 üretilmiyor dediğim, zamanında klassenin ucuza satıldığı zaman 45x40 modeller yoktu, ucuzken klasse tercih ediliyordu, ondan 45x40 üretilmiyor dedim. Şu an klasse fiyatına daha güzel ürünler olduğundan tercih etmezdim. Bütçe var ise, en mantıklı ürün FreeFall.

Deneme derken, sonradan farklı Pad'ler alıp deneyin demek istemiştim.
45x40 üretilmiyor dediğim, zamanında klassenin ucuza satıldığı zaman 45x40 modeller yoktu, ucuzken klasse tercih ediliyordu, ondan 45x40 üretilmiyor dedim. Şu an klasse fiyatına daha güzel ürünler olduğundan tercih etmezdim. Bütçe var ise, en mantıklı ürün FreeFall.
Teşekkür ederim bilgiler için. FreeFall aklımda şu an 1 numara duruyor önerdiğin için. Ama sadece alternatif olsun diye Klasse bütçesinde ondan daha iyi pad'ler önerebilir misin? Hepsini bir araştırayım.

Speed control adından anlaşılıyor ama hybrid nedir acaba? google'dan öğrenebilirim ama buradan hem sobet, hem 1. ağızdan öğrenmek iyi oluyor.

Bu mouse pad'den mi bahsediyorsunuz? Skatez değişimi ney bilmem bile, mouse dan memnunum. Belki skatez ney bilmediğim için memnunumdur bilmiyorum ahaha :D

Bütçem yok içime sinen her şeyi alabilirim. Ama tabii ki anormal pahalı bir şey de saçma olabilir. Öneri de bulunabilirsin. Yakışanı almak isterim.

Ben 1500 TL'ye 1 yıl önce falan almıştım ya. Yeni almadım mouse'u.

Hybrid mouse pad ne demek diye yazdım ama Türkçe hiçbir kaynak çıkmadı bu arada. :D @Mertau
Araya virgül atmamışım. Speed,control yada %50 %50 padler hybrid diye geçiyor. Yanlış anlaşılma olmuş virgül koymayınca :D

Açıklamaya Hybrid Control yazmışlar. Hybrid zaten control-speed aynı anda demek değil mi? Bu ne anlama geliyor?
Bu pad iyi paddir. Ağır control bi pad değil hafif controle yatkın belki o yüzden yazmış olabilirler. %45Speed-55Control denebilir.
Kirlenme riskini göz önünde bulundurarak alın,kirleniyor renginden dolayı.

Araya virgül atmamışım. Speed,control yada %50 %50 padler hybrid diye geçiyor. Yanlış anlaşılma olmuş virgül koymayınca :D

Bu pad iyi paddir. Ağır control bi pad değil hafif controle yatkın belki o yüzden yazmış olabilirler. %45Speed-55Control denebilir.
Kirlenme riskini göz önünde bulundurarak alın,kirleniyor renginden dolayı.
Bütçem 800-900 TL'ye kadar. Nedense bunun üstünü verirsem üzülürmüşüm gibi hissediyorum. Bu fiyat bandına kadar ne önerebilirsin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı