G PRO X Superlight skatez ve mouse pad önerisi

Haktantuni

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar öncelikle selamlar. Birkaç sene önce G PRO X Superlight almıştım ve hala kullanıyorum ki 4-5 bin TL civarında acayip fark yaratan bir mouse çıkmadığı sürece nereye kadar gidiyorsa kullanacağım. Yalnız stok skatez ve orta kalite mouse pad kullanıyorum. Kendime Wraith Spirit of Aim Pro alacağım. Bunun yanında hangi skatezi almam uygun olur ve Mouse Pad'i hybrid mi Speed mi seçmeliyim? Fiyat konusunda sıkıntı yok skatez cam da olabilir tiger falan da en uyumlu ve kalitelisi hangisiyse onu alacağım. Öncelikli oyunlarım Valorant, LoL, Fortnite tarzı oyunlar bu sebepten kaliteli seçmem gerekiyor. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.

Dostlar öncelikle selamlar. Birkaç sene önce G PRO X Superlight almıştım ve hala kullanıyorum ki 4-5 bin TL civarında acayip fark yaratan bir mouse çıkmadığı sürece nereye kadar gidiyorsa kullanacağım. Yalnız stok skatez ve orta kalite mouse pad kullanıyorum. Kendime Wraith Spirit of Aim Pro alacağım. Bunun yanında hangi skatezi almam uygun olur ve Mouse Pad'i hybrid mi Speed mi seçmeliyim? Fiyat konusunda sıkıntı yok skatez cam da olabilir tiger falan da en uyumlu ve kalitelisi hangisiyse onu alacağım. Öncelikli oyunlarım Valorant, LoL, Fortnite tarzı oyunlar bu sebepten kaliteli seçmem gerekiyor. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.

Mousepad olarak daha önce ne kullandıysan ona göre bir seçim yapman çok daha iyi olacaktır.

Mousepad olarak daha önce ne kullandıysan ona göre bir seçim yapman çok daha iyi olacaktır.
Nasıl yani hocam?

Nasıl yani hocam?
Skatez önerisi istemişsin ya daha sonra mouseapad önermemizi istemişsin. Daha önce hangi tarz mousepad kullanıyorsanız aynı tarz bir mousepad almanızı tavsiye ederim. Spirit Of Aim pro yerine Wraith Ace serisinden bir tercih yapın.

Daha önce kontrol bir mousepad kullanıyorsan gene kontrol tarzda bir mousepad al. Özellikle CS ve Valorant tarzı oyunlarda kontrol mousepadler daha çok kullanılıyor.

Skatez önerisi istemişsin ya daha sonra mouseapad önermemizi istemişsin. Daha önce hangi tarz mouse pad kullanıyorsanız aynı tarz bir mouse pad almanızı tavsiye ederim. Spirit of aim Pro yerine Wraith ace serisinden bir tercih yapın.

Daha önce kontrol bir mouse pad kullanıyorsan gene kontrol tarzda bir mouse pad al. Özellikle CS ve Valorant tarzı oyunlarda kontrol mousepadler daha çok kullanılıyor.

Hocam önceden kullandığım mouse pad Klasse Longteng 80x30 masa matı idi hala onu kullanıyorum hangisinr giriyor o ona göre tercih yapayım.

Hocam Pro mro bırakıyorum sana güveniyorum umarım bana uygundur :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İncelemelerine bakabilirsin.

Aynı zamanda istersen tam hangisi daha hoşuna gidiyor ona da bakabilirsin buradan. Ben sunset tercih ederdim ama daha hızlı birşeyler istersen ona da buradan bakabilirsin.

Teşekkürler, izledikten sonra alacağım.
Ace Sunset veya Serenity öneririm ikisinden biri işini görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı