G PRO X vs G733 Wireless

Daha fazla  
Biri Wireless olduğu için cezbediyor diğeri ses anlamında çok iyi olduğu için. Hangisini almalıyım veya farklı bir öneriniz var mı?

G PRO X Wireless modelini kullanıyorum. G733 bir önceki kulaklığım. Rahatlık ve şıklık açısından G733. mikrofon açısından G PRO X Wireless. Ses kalitesi olarak da bende ki kulaklıkta Deep noise problemi var bazen gidiyor bazen geri geliyor bir çözüm bulamadım o yüzden G733 daha iyiydi benim için. Ama bu problem olmazsa ses kalitesi olarak G PRO X daha iyi. Rahatlık şıklık = G733. kalite = G PRO X.

Hocam bende iki kulaklık arasinda kaldim. Gun boyu kulaklık kafamda oluyor. Şu an HyperX Cloud 2 kullanıyorum kafamin ustunu bir sure sonra cok agritiyor. Ama ses kalitesinden de vazgecmek istemiyorum cunku FPS oyunlari oynuyorum. Ses kalitesinde fark ciddi derecede mi?
G PRO X 7.1 kafayi cok sikiyor diyorlar. Rahatsiz ediyormus.

FPS oyunları pek oynamadığım için ses kasma tarafında deneyimim yok ama HyperX Cloud 2 de 7.1 rezaleti varken bu 2 kulaklığın 7.1 ses kalitesi çok üst düzey ona göre. HyperX'ten G733 geçtim ben sonra hediye gelince G PRO X Wireless onu birine hediye ettim bunla devam ettim. Ama işte anlattığım gibi problemli benimki sanırım. Reddit'te konularda gördüm ama bir işe yaramıyor maalesef. G PRO X üzmez ama rahatlık kafanıza göre denemeniz lazım bence önce. G733 çok hafif ve rahat seçim sizin. Bütçeye göre de değişir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…