G PRO X vs G733 Wireless

G PRO X Wireless modelini kullanıyorum. G733 bir önceki kulaklığım. Rahatlık ve şıklık açısından G733. mikrofon açısından G PRO X Wireless. Ses kalitesi olarak da bende ki kulaklıkta Deep noise problemi var bazen gidiyor bazen geri geliyor bir çözüm bulamadım o yüzden G733 daha iyiydi benim için. Ama bu problem olmazsa ses kalitesi olarak G PRO X daha iyi. Rahatlık şıklık = G733. kalite = G PRO X.

G PRO X Wireless modelini kullanıyorum. G733 bir önceki kulaklığım. Rahatlık ve şıklık açısından g733. mikrofon açısından G PRO X Wireless. Ses kalitesi olarak da bende ki kulaklıkta Deep noise problemi var bazen gidiyor bazen geri geliyor bir çözüm bulamadım o yüzden G733 daha iyiydi benim için. Ama bu problem olmazsa ses kalitesi olarak G PRO X daha iyi. Rahatlık şıklık = g733. kalite = G PRO X.

Hocam bende iki kulaklık arasinda kaldim. Gun boyu kulaklık kafamda oluyor. Şu an HyperX Cloud 2 kullanıyorum kafamin ustunu bir sure sonra cok agritiyor. Ama ses kalitesinden de vazgecmek istemiyorum cunku FPS oyunlari oynuyorum. Ses kalitesinde fark ciddi derecede mi?
G PRO X 7.1 kafayi cok sikiyor diyorlar. Rahatsiz ediyormus.

Hocam bende iki kulaklık arasinda kaldim. Gun boyu kulaklık kafamda oluyor. Şu an HyperX Cloud 2 kullanıyorum kafamin ustunu bir sure sonra cok agritiyor. Ama ses kalitesinden de vazgecmek istemiyorum cunku FPS oyunlari oynuyorum. Ses kalitesinde fark ciddi derecede mi?
G PRO X 7.1 kafayi cok sikiyor diyorlar. Rahatsiz ediyormus.
FPS oyunları pek oynamadığım için ses kasma tarafında deneyimim yok ama HyperX Cloud 2 de 7.1 rezaleti varken bu 2 kulaklığın 7.1 ses kalitesi çok üst düzey ona göre. HyperX'ten G733 geçtim ben sonra hediye gelince G PRO X Wireless onu birine hediye ettim bunla devam ettim. Ama işte anlattığım gibi problemli benimki sanırım. Reddit'te konularda gördüm ama bir işe yaramıyor maalesef. G PRO X üzmez ama rahatlık kafanıza göre denemeniz lazım bence önce. G733 çok hafif ve rahat seçim sizin. Bütçeye göre de değişir tabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı