G PRO X Wireless alınır mı?

Materyal olarak diyorsanız ikisi de deri, Ebat olarak net bir bilgim yok fakat önceki kulaklığımın padlerini internetten aldığım yan sanayi bir ürün ile değiştirmiştim. Özel olarak Cloud alpha yazmıyordu, tüm modeller içindi. (Cloud2,Alpha,Stinger vs.)
Şuanda türkiyede yok sanırım Cloud Alpha ona alternatif olarak https://www.amazon.com.tr/HyperX-Cloud-III-kablosuz-kulaklığı/dp/B0CBQXGZ85/ref=sr_1_6?adgrpid=124819095790&hvadid=514644851753&hvdev=c&hvlocphy=1012782&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=3480408414495219754&hvtargid=kwd-295143867806&hydadcr=12166_2265755&keywords=hyperx+cloud+3&qid=1696603368&sr=8-6 bu ürüne ne dersiniz

@Iceking Cloud 3'ün normal versiyonunu araştırmıştım güzel bir kulaklık alınır. Bunun hakkında çok bir bilgim yok fakat aynı kulaklığın kablosuz versiyonu olduğunu varsayarsak alınabilir. 120 Saat şarj süresi üzmez ama Stok bekleyip Alpha Wireless almak bence daha mantıklı. 300 Saat cidden azımsanmayacak bir süre. Tabii arada sürücü farkı var, Cloud 3 53mm sürücü kullanırken Cloud alpha ve ayriyetten ilk yazdığınız Logitech 50mm kullanıyor fakat işin tam detayını bilmiyorum, yani ne kadar fark yaratır tam cevaplayamıyorum.

@Iceking Cloud 3'ün normal versiyonunu araştırmıştım güzel bir kulaklık alınır. Bunun hakkında çok bir bilgim yok fakat aynı kulaklığın kablosuz versiyonu olduğunu varsayarsak alınabilir. 120 Saat şarj süresi üzmez ama Stok bekleyip Alpha Wireless almak bence daha mantıklı. 300 Saat cidden azımsanmayacak bir süre. Tabii arada sürücü farkı var, Cloud 3 53mm sürücü kullanırken Cloud alpha ve ayriyetten ilk yazdığınız Logitech 50mm kullanıyor fakat işin tam detayını bilmiyorum, yani ne kadar fark yaratır tam cevaplayamıyorum.
Benim için şarj süresi çok önemli değil. mm olayınıda araştıracağım.Zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler

50 mm ve 40 mm temsil ettikleri sürücülerin çaplarıdır. Piyasada birçok farklı kulaklık türleri var ve farklı sürücü çaplarına ev sahipliği yapıyorlar. Teori olarak bir sürücünün çapı ne kadar büyük olursa çıkaracağı ses kalitesi ve bas ona göre artacaktır.

Saat geç oldu biliyorum ama aklıma takıldı nova 7 alınır mı peki düşündüğüm kulaklıklar arasındaydı kendisi

Son düzenleme:
Model hakkında bir bilgim yok ama sürücü çapı ve şarj süresi olarak rakiplerinin gerisinde. Şahsi olarak Steelseries kulaklık olarak tercih etmeyeceğim bir markadır.
Aklım çok karışıyor g535'de alanında iyi diyorlar bilemiyorum.Cloud 3 den daha iyiymiş oyun konusunda

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı