G PRO X Wireless performansı nasıl artırılır?

sterao

Hectopat
Katılım
12 Aralık 2015
Mesajlar
111
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kulaklıgımın performansını arttırmak için ne yapabilirim? Mesela ses kartı alsam artar mı? USB girişten güç alıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Wireless kulaklıklarda (İstisnalar hariç.) ses kartıyla performansı arttıramazsın. Yalnızca EQ ayarlarıyla oynayarak kullanacağın alana göre performansı değiştirebilirsin. Sanırım G HUB'ın topluluğunda insanların kullandığı popüler ayarları bulup deneye deneye kendine en uygun olanı bulabilirsin. Bunun dışında yapabileceğin bir şey var mı bilmiyorum.
 
cd kalitesinde 16 bit 44100mhz daha iyi ses kasılıyor ama ses seviyesi dşük geliyor bana
dvd 16 bit 48000khz de basslar vurgulu oluyor. ve ses seviyesi arttıyor. ama adım seslerini duymak zorlaşıyor. sesi artırabilecek bir çare yokmudur. adımseslerini öldürmeden
 
CD kalitesinde 16 Bit 44100MHz daha iyi ses kasılıyor ama ses seviyesi dşük geliyor bana
DVD 16 Bit 48000KHZ de basslar vurgulu oluyor. Ve ses seviyesi arttıyor. Ama adım seslerini duymak zorlaşıyor. Sesi artırabilecek bir çare yok mudur? Adım seslerini öldürmeden.
G HUB'ı indirmediyseniz öncelikle onu indirin.
Sanal Surround'u G HUB'tan kapatmayı deneyin. Olmazsa dediğim gibi G HUB uygulamasında EQ ayarlarıyla uğraşmanız gerek. Uygulamanın ana ekranında aşağıda keşfet kısmı var. Oradan popüler ses profillerini deneyip size göre en iyisini bulmanız lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı