G PRO X2 Superlight mouse tıklamıyor

Problemi nasıl anlatsam bilmiyorum, imleç sorunsuz şekilde hareket ediyor fakat 20 tıklamanın 19'unda tıklamıyor. Özellikle başlat çubuğundaki hiçbir şeye tıklayamıyorum. Neden bilmiyorum ama kısayollara bazen tıklayabiliyorum, mesela Steam'i açıyorum ama Steam'daki hiçbir şeye de tıklayamıyorum. Bilgisayarı mouse ile kapatamıyorum bile. Hatta sorun başladığı andan itibaren Touchpad'le de tıklayamıyorum. Normalde sorun yoktu sabah test sitesinden tuşları test ettim mouse algılıyor fakat bilgisayarda bir türlü olmuyor. G HUB silme/yükleme, yeniden başlatma, CMD komutları vesaire denedim olmadı. Bilgisayarı resetleyip kablolu eski Logitech faremi taktığım zaman sorunsuz kullanabiliyorum. G PRO X2 Superlight ile kablolu/kablosuz durum aşağıdaki videodaki gibi, tamamen garip. Hayatımda gördüğüm en ilginç sorun bu oldu. Ne tıklıyor ne tıklamıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse Hz'sini kaçta kullanıyorsunuz.
Değiştirip tekrar dener misiniz farklı Hz'le.
Cihaz güçlü, zaten 4000’de de sorun oldu 1000’de de. Alakası yok maalesef.

Videoda sanki bilgisayar donuyor gibi gözüküyor. Simge olan uygulamaların üstünde gezerken simgelerde hover efekti olmuyor.
Evet, tutarsız bazen oluyor bazen olmuyor. Ama bilgisayara bir şey olmuyor, zaten yanda görev yöneticisi onu kontrol etmek için açıktı. CPU veya RAM’e anlık yüklenme oluyor mu diye bakmıştım ama gayet stabildi her şey. İlginç bir problem.

Cihaz güçlü, zaten 4000’de de sorun oldu 1000’de de. Alakası yok maalesef.

Evet, tutarsız bazen oluyor bazen olmuyor. Ama bilgisayara bir şey olmuyor, zaten yanda görev yöneticisi onu kontrol etmek için açıktı. CPU veya RAM’e anlık yüklenme oluyor mu diye bakmıştım ama gayet stabildi her şey. İlginç bir problem.
Hocam bende de aynı sorun var 4k hzye alınca tıklamayı algılamıyor bazen, siz sorunu çözdünüz mü nasıl çözdünüz?

Hocam bende de aynı sorun var 4k hzye alınca tıklamayı algılamıyor bazen, siz sorunu çözdünüz mü nasıl çözdünüz?
Hala o gün neden öyle olduğunu bilmiyorum. Ama benim mouse’da bi problem yoktu Windows kaynaklıydı. Bilgisayarı kapatıp açtım mouse’u sök tak yaptım derken kendiliğinden düzeldi. Bir daha da asla sorun yaşamadım. 8Kzh de alsam 4Khz de alsam normal çalışıyor. 4Khzde kullanıyorum tercihen. Belki yazılımsal kaynaklıdır diyerek Logitech’in o kendi yüklettiği GHub uygulamasını tamamen silip Logitech Onboard Memory Manager uygulamasını yükleyip ondan Hz yükseltmeye çalışın bi isterseniz, ben onu kullanıyorum sade ve hızlı. Sizin sorununuzun kaynağı direkt sistemsel yetersizlik de olabilir 4K’ya çekince stabilitesi bozuluyorsa işlemci yetersiz kalıyor da olabilir.

Hala o gün neden öyle olduğunu bilmiyorum. Ama benim Mouse'da bir problem yoktu Windows kaynaklıydı. Bilgisayarı kapatıp açtım fareyi sök tak yaptım derken kendiliğinden düzeldi. Bir daha da asla sorun yaşamadım. 8kzh de alsam 4KHz de alsam normal çalışıyor. 4KHz'de kullanıyorum tercihen. Belki yazılımsal kaynaklıdır diyerek Logitech'in o kendi yüklettiği G HUB uygulamasını tamamen silip Logitech onboard Memory Manager uygulamasını yükleyip ondan Hz yükseltmeye çalışın bir isterseniz, ben onu kullanıyorum sade ve hızlı. Sizin sorununuzun kaynağı direkt sistemsel yetersizlik de olabilir 4K'ya çekince stabilitesi bozuluyorsa işlemci yetersiz kalıyor da olabilir.

8KDA normal çalışıyor, fareyi yeni aldım 4300 TL'ye aldım fakat Temu'dan 700 TL'ye aldığım AJ159PRO ile pek hissiyat farkı olmadığını hissettim iade etmeyi düşünüyorum ama 4300 TL'ye sıfır olarak bu fareyi şu an bulmak şans işi olduğu için iade etmeyi düşünmüyorum. Garantiye yollarsam yazılımsal diyip geri gönderirler muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı