G.Skill 16 GB (2x8) Ripjaws V DDR4 2400 MHz CL15 RAM'den XPG 8 GB (1x8GB) Gammix D30'a geçilir mi?

Hocam konudan bağımsız ama ben bu dediğiniz çip olayını Vatana anlatsam bana ona göre ram yollarlar mı? Ya da sorun olması durumunda geri alırlar mı ürünü? Veya uyumlu 1 tane ram yollarlar mı?

Hocam konudan bağımsız ama ben bu dediğiniz çip olayını Vatana anlatsam bana ona göre ram yollarlar mı? Ya da sorun olması durumunda geri alırlar mı ürünü? Veya uyumlu 1 tane ram yollarlar mı?
Valla zamanında yaşadığım problemden değiştirmişlerdi ama bilmiyorum. Kesin konuşamam, ayrıca onlar da içindeki çipi bilmiyor paketi açmadan bilinmez.

Valla zamanında yaşadığım problemden değiştirmişlerdi ama bilmiyorum. Kesin konuşamam, ayrıca onlar da içindeki çipi bilmiyor paketi açmadan bilinmez.
Daha büyük bir kumar oynayamazdım herhalde. Sizin şu 2.attığınız Ripjaws güzel gibi geldi. Gerçi indirimden yararlanamıyorum ama ne yapalım. Riske girmekten iyidir.

Daha büyük bir kumar oynayamazdım herhalde. Sizin şu 2.attığınız Ripjaws güzel gibi geldi. Gerçi indirimden yararlanamıyorum ama ne yapalım. Riske girmekten iyidir.
Ballistix bellekler de iyidir ama onu genelde OC yapacaklar alır. Siz, ben alacağım takıp direkt kullanacağım, OC ile işim olmaz derseniz RipjawsV alıp geçin.

Hatta şimdi fark ettim hocam boşverin Vatan'ı. Teknosada aynı ramler 125 TL falan daha ucuz. Konuyu okuyanlar alacak olursa bilgileri olsun. G.Skill Ripjaws V F4-3600C18D-16GV 16 GB (2 x 8) DDR4 3600 MHz CL18 1.35 V Dual Kit RAM Fiyatı ve Özellikleri

@Shahdee Bu arada son bir sorum olacaktı hocam. Ben bu dual kiti aldığımda sorun olmaz değil mi? Ryzen 5 5500 ve Gigabyte B450M S2H ile kullanacağım.
Sorun olmaz hocam, aksine o işlemci için 3600 MHz en ideal frekanstır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı