G.Skill 32 GB Trident Z5 Neo vs G.Skill TZ5 Neo RGB

Bütçe
8000

Selim Safa

Megapat
Daha fazla  
Anakart
asus prime x870-p
İşlemci
ryzen 7 9800x3d
Anakart: ASUS Prime X870-P
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800x3D.

Yeni toplayacağım sistem için 2 farklı RAM de kararsız kaldım. Sizce hangisi daha uygun ve tutarlı şekilde çalışır?

G.Skill 32 GB (2x16 GB) Trident Z5 Neo RGB DDR5 6000MHz CL30.

G.Skill TZ5 Neo RGB DDR5-6400MHz CL32 32 GB (2x16 GB) Dual.

Patriot Patriot Viper Venom RGB EXPO 64 GB ürününü gördüm lakin güvenebilir miyim kuşkusunda kaldığım için biraz tedirgin oldum? Deneyimleriniz var mı?

Yorumlar CL 30 profilinin görünmediğini söylemiş satın alan kişiler.

Sitesinden baktım böyle olması lazım normalde. Pek bilemedim.

1743782446582.png

İçin rahat edecekse bunu al. Tabii Patriotlarda Hynix A-Die olması lazım, bunda Samsung B-Die var. Patriot olan daha iyi bir potansiyele sahip overclock konusunda.

Bu gibi olaylar insanı kuşkuda bırakıyor haliyle az para da değil. Bahsettiğiniz G.Skill RAM'in aynısının 32 olanını atmıştım ve 64 olanı da gördüm sebebini bilmiyorum ama ASUS anakartın sitesinde tam uyumlu çalıştığı RAM'ler paylaşılıyor biliyorsunuzdur. O listede 32 GB olan RAM mevcut ama 64 olan mevcut değil ben onu anlamamıştım sebebi nedir?

Bu gibi olaylar insanı kuşkuda bırakıyor haliyle az para da değil. Bahsettiğiniz G.Skill RAM'in aynısının 32 olanını atmıştım ve 64 olanı da gördüm sebebini bilmiyorum ama ASUS anakartın sitesinde tam uyumlu çalıştığı RAM'ler paylaşılıyor biliyorsunuzdur. O listede 32 GB olan RAM mevcut ama 64 olan mevcut değil ben onu anlamamıştım sebebi nedir?

O listenin pek bir önemi yok.

Daha ucuza da var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı