GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16 AMD Ryzen Uyumlu RGB LED Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR Vengeance 16GB DDR4 3600MHz Ram Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
CORSAIR Vengeance 16GB DDR4 3600MHz Ram Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
ben kullanıyorum hatta satıyorum 850TL 7aylık hocam. çünkü 32liğini alacağımn. 16 yetmiyor gibi gelmeye başladı. isterseniz sorun istediğinizi
xmp mi sıkıntınız hız mı denk değil alamıo musunuz?
Ben aldım 10 güne aşkın benimle asus B550-F gaming anakartımda profil 1 yapıp 3600 mhz çektiğim zaman ekran gelmiyor ama gene profil 1 yapıp el ile 3200 mhz hıza cektiğimde çalışıyor sizce sıkıntı nedir ?
Anakartı alalı 2 3 gün oluyor bundan önceki b450 Tuf serisindeki anakart'da aynı sıkıntıyı yaşadım Vatan bilgisayara götürdüm bir sonuç bulamadılar bios güncel asusu aradım onlarda gene sıkıntıyı çözemediler