G.SKILL 3600 MHz CL16 16 GB nasıldır?

voltajı elle biraz arttırmanız gerekebilir. veya işlemci ryzen ise ryzen ram calculatordan güzel ayar OC çekebilirsiniz SAFE modda. voltajı biraz verin. ben 1.36da kullanıyorum 16 19 20 32 gecikme olarak

Bellekler 2. ve 4. slotlarda takılı olsun. XMP kapalı bir şekilde 3533, 3466, 3400 MHz değerlerini deneyin. Hata almaya devam ederseniz Dram Voltage değeri Auto veya 1.20 görünüyordur onu 1.35 Volt yapın ve tekrar yukarıdaki değerleri deneyin.

2.4. slotlarda 3200 üstüne çektiğimde bilgisayar kendini restlemeye başlıyor voltaj otomatik olarak 1.35 de çalışıyor

3600 MHZ CL 18 olan modelini kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok. RAM'leri program üzerinden test ettiniz mi? Belki fabrikasyon bir problemi var.

İsterseniz bir de 1. ve 3. slotlara takarak deneyin. Hata almaya devam ederseniz XMP kapatıp bellekleri Memtest86 programıyla test edebilirsiniz. Bu test uzun sürer. Testte hata alırsanız bellekler arızalı olabilir. Eğer bellekler sağlamsa bir de bellek üreticisine mesaj atın ve sorundan bahsedin.

1.3 Slotlarıda test ettim gene aynı sorunu yazdım g.skill mail attım cevap gelmesi sanırım uzun süre bilir asus yetkili servisi İstanbul'da ben Ankara'da yaşıyorum o yüzden hemen göndermek istemiyorum bugün yeni bios çıktı denedim onda da aynı sorun var test sokucam denicem şansımı

Bence hatalı olacak başka açıklaması yok gibi şuan için. Bu CL 16 3600 versiyonu yeni mi çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…