Bende bulamadım sorun olur mu hocam ?Problem olacağını sanmıyorum fakat verdiğiniz kodlu ramleri anakartınızın QVL listesinde bulamadım.
Buyrun siz de kontrol edin isterseniz;
Problem olacağını sanmıyorum fakat verdiğiniz kodlu ramleri anakartınızın QVL listesinde bulamadım.
Buyrun siz de kontrol edin isterseniz;
O.C yaparken stabil olmayan değer girmeniz gibi bir çok şey buna sebep olabilir. QVL listesi ile alakası yok.Yani çok işin uzmanı değilim. Genellikle anakart aldığımda bu tip listelerde alacağım ramler var mı yok mu kontrol ederim. Neticede bu anakartta test edilmiş ramler olduğunu öne sürdüklerinden bana doğru geliyor. Öncesinde x370-f anakarta g.skill Sniper modeli ram almıştım, listede yoktu. OC profili seçtiğimde yük altına girdiği zaman kapanıyordu bilgisayarım. Sonra o listedekilerden birini aldım ve problem yaşamadım. Belki de hiç ilgisi yoktur. Dediğim gibi, benimki biraz daha işi sağlama alma merakından.
Orada bulamadıysanız oradan sizin sisteminize uygun olan farklı bir model bulabilirsiniz bu arada.
Kaliteli RAM'ler. Fakat çoğunlukla çok pahalı oluyorlar. Ne kadara alıyorsunuz?Arkadaşlar bu RAM'i tavsiye eder misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.