G.Skill RAM MHz ve oyundan atma sorunu

emrah0755

Megapat
Daha fazla  
Arkaşlarda eski konularımda deyinmiştim oyundan atmaları. Kimse yardım etmeden RAM frekanslarından arttığıno fark ettim. BIOS güncel RAM test ettim temiz cıkmıştı 3200 MHz uzun zaman kullandım XMP kapalı şekilde sorun cıkarmadı uzun zamandır şu an 3466 MHz kullanıyorum XMP kapalı yine RAM G.Skill 32 GB 2x16 MHz CL18 3600MHz ya da daha ust frekanslardan oyunlardan atmadan nasıl kullanabilirim? Sorun gecikleme değerlerinin fazla olmasından mı yoksa sistem yeni olması destekliyen BIOS guncellemesi vb gelmemesinden mi kaynaklanması?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bende de G.Skill Sniper X serisi var. Oyunlardan atiyordu. BIOS'dan hic ellememistim. Sonradan format at onu bunu yukle derken buldum. Sonra fark ettim ki voltajla alakali. Milletde yok ekran karti guncelle bilmem ne...

Voltaji 1.35 yaptiktan sonra sorun kalmadi. Tavsiyem su: Netten anakartin destekledigi frekansa bak. BIOS Update yap ve voltaji destekledigi voltaja ayarla. 1.35 ise 1.35 yap, sorun kalmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bulamadım hocam desteklediği frekans 3200 MHz gözüküyor ama marka olarak bulamadım BIOS'ta kaç yazıyor voltaj bilmiyorum girip bakmam lazım 3600 MHz icinmi 1, 35 yapmam gerekiyor tam anlayamadım. Bios hali bu sekilde hocam

Dosya Ekleri

• A7FF3C17-7191-44A4-9F14-5C328B664E8D.jpeg
    1,4 MB · Görüntüleme: 88
  • A9173915-2CBF-417D-AD5F-173F1CF1E329.jpeg
    1,3 MB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:

Hocam RAM'in marka modeli nedir kac GB kac MHz yazar misin anakartin marka modeli nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…