G.Skill RAM RGB kapatma

349758

Hectopat
GSkill Trident Z Neo RGB 16GB (2x8GB) 3600MHz RAM'leri MSI MAG B550 Tomahawk AM4 DDR4 ATX Anakart takıp kullaniyorum. Sistem gayet stabil çalışmakta sıkıntı yok hatta RAM'ler RGB'leri kendi basina yanmakta. Ne yaptimsa kapatamadim RAM'lerin RGB'lerini. Ne MSI Dragon Center görüyor RAM'leri ne de RAM'in kendi programi G.Skill Trident Z lighting Control v1.00.18 görmüyor. İnternetten arastirdim bazi dosyalari kaldir sil onu yap bunu yukle 2 gundur uğrasiyorum. 5 kere yeniden Windows bile kurdum; yok kapatamiyorum. Win 10 64 Bit kullaniyorum varsa çözümünü bilen yardimci olsun, teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20201114_130649.jpg
    IMG_20201114_130649.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleyen: Moderatör:
onun için win 8 bile yükledim makine fantazi yaptim çalişmadi program win10 da da calişmiyodu sitesinde böyle yaziyo zaten dragon center icindede var program ama görmüyor..dragon centerda problem yok kasaya kabloyla takılan her ısıgı algılıyo ama koskoca slota takılmış ramlerin rgb sini göremiyo ilginç bir olay :)

MYSTİC LİGHT 3​

DESTEKLEYEN MODELLER:​

• Anakart:
  • (Yalnızca Windows 8 / Windows 7 Kullanıcısı için)
    • Intel: X299 / Z370 / H370 / B360 / H310 Serisi
    • AMD: X399 / X470 / B450 Serisi
  • Ekran Kartı:
    • Nvidia GeForce® GTX 10 Serisi
3 gundur arastiriyom sonunda çözdüm olayi
Question - Trident Z Lighting Control not detecting RAM in Slots and other issues... bu forumdaki adamin dedigini yaptim ve olay çözüldü artik G.SKILL Trident Z Lighting Control programi ramleri gördü ve rgb lerine müdahale edebildim..arkadasa yazisi için tşkler ve gelecekte bu tip sorunlari yaşıyacaklara bilgi kaynagi olsun..msi anakartlarla gskill ram rgb cakişma sorununu aura creater programi çözdü

Son düzenleme:
Hocam merhaba konuyu çok araştırdım ama bir çözüme varamadım link vermişsiniz denemeden önce tam olarak hangi işlem sorununuzu çözmüştü yardımcı olursanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı