Stabil olmadıysa öyle olur.Bende oldu internette de aynısını yaşayanlar var forumda da sadece 3000 olan yeri 2933 yapsın sorun yaşarsa dedim. Yaşamazsa gerek yok.
Bende oldu internette de aynısını yaşayanlar var forumda da sadece 3000 olan yeri 2933 yapsın sorun yaşarsa dedim. Yaşamazsa gerek yok.Kim diyor bunu? Sizde öyle olduysa başkalarında da aynısı olacak diye bir şey yok.
timing değeri derken reis hayatım da hiç oc yapmadım acaba dc versem yardımcı olurmusunYapılır. Şu rehberi okuyabilirsiniz. Ya da kısaca MHz değerini 3000, voltajı 1.35V yapın. Sonra Timing değerlerini düşürün.
Rehber: RAM Overclock
Öncelikle selamlar. Çok fazla istenilen Ryzen 3. nesil için bellek OC rehberi oluşturmak istedim, forumda bununla alakalı pek konu bulamadım. Amacım aslında bu işin mantığını anlatmak. 3. nesil işlemciler için bellek frekansı, gecikme değerleri çok önemli. AMD’nin önerisi gecikmenin 70NS’in...www.technopat.net
Çok teşekkür ederim herkese Allah razı olsun
Şimdi 3000 yapmam için değerleri ne yapmam lazım.
Timing değeri derken reis hayatım da hiç OC yapmadım acaba DC versem yardımcı olur musun.
Stabil olmadıysa öyle olur.Bende oldu internette de aynısını yaşayanlar var forumda da sadece 3000 olan yeri 2933 yapsın sorun yaşarsa dedim. Yaşamazsa gerek yok.
çok saol reisStabil olmadıysa öyle olur.
@Violence Özelden yardım etmiyorum forumun amacı sorunu burada çözmek. Timing değerlerini hiç kurcalamayın, Auto olarak kalsın. Sadece MHz arttırın ve voltajı 1.35V yapın.
@Karındeşen Bu değerleri neye göre belirlediniz? Bu değerlerin stabil çalışma ihtimali çok düşük.
reis birde 3000 yapıcam dimiStabil olmadıysa öyle olur.
@Violence Özelden yardım etmiyorum forumun amacı sorunu burada çözmek. Timing değerlerini hiç kurcalamayın, Auto olarak kalsın. Sadece MHz arttırın ve voltajı 1.35V yapın.
@Karındeşen Bu değerleri neye göre belirlediniz? Bu değerlerin stabil çalışma ihtimali çok düşük.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.