G.Skill Ripjaws alınır mı?

vozolcubaba06

Femtopat
Yeni sistem almayı düşünüyorum sistem özellikleri;
İşlemci: AMD Ryzen 5600
Ekran kartı: ASUS RX6600
Anakart: ASUS Prime A520M-K
Bu sistem için G.Skill 3600MHz 2 tane 8 GB RAM almayı düşünüyorum iyi midir? 2. Olarakta Power Boost Fury 550W +80 fanlı PSU bu sistemi tam besler mi?

RAM'ler güzel. Arkadaşın dediği gibi kit olarak alman lazım. Bir de gerek yok ama daha verimli çalışması için işlemci uyumluluğuna bakabilirsin. Ben de de Ryzen 5600 var sitesinde 3200MHz destekliyor yazıyor. Ama anakartın desteklediği hızlara çıkabilirsin bu sadece daha verimli çalışması için lazım. Yoksa yüksek de alsan problem olmaz.

RAM'ler güzel. Arkadaşın dediği gibi kit olarak alman lazım. Bir de gerek yok ama daha verimli çalışması için işlemci uyumluluğuna bakabilirsin. Ben de de Ryzen 5600 var sitesinde 3200MHz destekliyor yazıyor. Ama anakartın desteklediği hızlara çıkabilirsin bu sadece daha verimli çalışması için lazım. Yoksa yüksek de alsan problem olmaz.

Kit olarak 32 GB var 16-16 bir de Corsair'in 16 GB Dual kit var fakat RGB olduğu için arada 550 küsur fark var

Kit olarak 32 GB var 16-16 bir de Corsair'in 16 GB Dual kit var fakat RGB olduğu için arada 550 küsur fark var.Psu nasıl iyimidir marka olarak

RAM'lerde RGB alma bence gerek yok boş yere fark ödeme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı