G.Skill Ripjaws alınır mı?

32'lik alırsan ileride kafan rahat eder çünkü oyunlar için veya render almak için yüksek kapasite lazım olacak gitgide artıyor uygulamaların kullandığı RAM miktarı.

Ayrı ayrı 16 GB aldım bu marka modelden. Kit olarak alsaydım ne değişecekti?

Kitlerde model ve seri nolar aynı olur. Ayrı ayrı aldıysan model ve seri no su tutuyorsa problem olmaz.

Tutmuyorsa yine bir şey olmayabilir ama uyum sorunu yaşabilme ihtimalin var.

32'lik alırsan ileride kafan rahat eder çünkü oyunlar için veya render almak için yüksek kapasite lazım olacak gitgide artıyor uygulamaların kullandığı RAM miktarı.

Kitlerde model ve seri nolar aynı olur. Ayrı ayrı aldıysan model ve seri no su tutuyorsa problem olmaz.
Seri nolar aynı olmazsa ne olur birde psu için ne dersiniz iyimidir?

Bunlardan karışık çip geliyor. Ayrı ayrı aldığında uyumsuzluk çıkma ihtimali var. Kesin değil tabii ki.

Hazır sistemde sorun olacağını sanmam. Test ediliyor deniyordu.
Gidip direk mağazadan alacağım hocam itopyadan orda sorayım mı aynımı diye?

Seri nolar aynı olmazsa ne olur bir de PSU için ne dersiniz iyi midir?

Gidip direk mağazadan alacağım hocam İtopya'dan orada sorayım mı aynımı diye?

Bu PSU markası iyi değil tavsiye edilmiyor. Forumlardan da bakabilirsin kimse de tavsiye etmemiş.

PSU bilgisayarın ana merkezi olarak düşün. En iyisini almaktan çekinme sakın. Her şey ona bağlı sıkıntı olursa tüm sistem çöp olur o yüzden iyi araştır.

Hocam oynayacağım oyunlar çok yer kaplayan oyunlar olmayacak 32 çok olur diye düşünüyorum.

Bu PSU markası iyi değil tavsiye edilmiyor. Forumlardan da bakabilirsin kimse de tavsiye etmemiş.

PSU bilgisayarın ana merkezi olarak düşün. En iyisini almaktan çekinme sakın. Her şey ona bağlı sıkıntı olursa tüm sistem çöp olur o yüzden iyi araştır.
TAA-101/AMD Ryzen 5 5500/ASUS Radeon RX 6500 XT OC DUAL 4GB/16GB DDR4/512GB M.2 NVMe SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM sistem bu hocam sadece powerboost var benim arkadaşlarımın çoğu powerboost kullanıyor 4 seneye yakın bir sorun çıkarmadı.Bu sistem içinde rx6600 ryzen 5600 tarzı yükseltmeler yapacağım fiyatı çok makule geliyor.

Hocam oynayacağım oyunlar çok yer kaplayan oyunlar olmayacak 32 çok olur diye düşünüyorum.

O zaman 16'lık da sana yeter. İlla 32 alacaksın diye bir şey yok.

Ben sadece genel olarak ilerisi için söyledim kendim bile 16 kullanıyorum şu anda.

Hocam attığım sistem için değişilmesini önerdiğiniz ne var ekran kartı işlemci anakart dışında onları değişeceğim.

Bir bakayım.

Burada tavsiyem bütçen varsa PSU olarak FSP seç çok kaliteli ve güvenli bir markadır.

Onun dışında güzel sistem toplamışsın kasanın mesh olmasıda güzel.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı