G.Skill Ripjaws alınır mı?

Fiyat olarak bu da güzel ama yukardakiler daha iyiler hem marka hem kalite olarak

Bunların dışında alınacak pek monitör kalmamış açıkçası dolar yüzünden fiyatları her geçen gün artıyor. Ben ASUS marka ürün kullanmış birisiyim açıkçası adamlar her şeyi çok kaliteli yapıyorlar. MSI monitörler hakkında çok bilgim yok ama onlarda iyi markadır. Kötü ürün çıkarmazlar. Kuzenim MSI monitör kullanmıştı. Kötü yanını hiç görmedi. Tercih sana kalmış.
Tamamdır hocam teşekkürler ayın 21 inde alacağım kısaca 6 gün var 5 gün içinde zamn gelme olasılığı varmı?

Hiç bilemiyorum bazen bir anda gelebiyor. Hiç kasmana gerek yok zam gelecek diye. Sonuçta 6 gün beklemek zorundasın. O yüzden zamlanırsa bile dert etme şu zamanda zamlardan pek kaçamıyoruz maalesef.

Rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Anakart ve işlemci güzel ekran kartı değişmeyeceksen şuankiler güzel. Değişeceksen bundan sonraki ekran kartı olarak Nvidia tercih et bence

Çok yüksek FPS almazsın belki ama günümüz oyunların birçoğunu oynatır. Bunu ekran kartının marka modelini yazıp AMD'nin kendi sitesinden bakabilirsin. Orada hangi oyundan kaç FPS alabilirsin yazıyor. 500GB SSD kısa zamanda sana yeterli alan verir ama oyunların birçoğu 80-90GB arası olduğu için belki bir süre sonra SATA SSD veya M.2 SSD almayı düşünebilirsin. Kingston NV2 yerine WD Blue alsan daha iyi olur. Samsung'dan sonra kaliteli depolama cihaz markalarındandır.

Zaten iki M.2 slotun var. Diğerine de yani GEN 4x4 slotuna da ileride Samsung marka M.2 SSD alırsın. Hafızayı artırmış olursun. Sorun olmaz.

@STE1N satın aldığını söylemiş. Hakkında iyi şeyler söylendiğini hatırlıyorum.
@vozolcubaba06 Ghosting yok. Ölü piksel hiç çıkmadı şansıma. Renkleri ve modları çok güzel. OSD arayüzü basit. Tek sıkıntı masa küçükse monitörün ayakları fazla yer kaplıyor. Benim için sorun olmadı ama alacak olanların bilmesi gereken bir durum bence. Küçük masada sorun olacaktır klavye ve monitör ayağı.

Son düzenleme:
Çok yüksek FPS almazsın belki ama günümüz oyunların birçoğunu oynatır. Bunu ekran kartının marka modelini yazıp AMD'nin kendi sitesinden bakabilirsin. Orada hangi oyundan kaç FPS alabilirsin yazıyor. 500GB SSD kısa zamanda sana yeterli alan verir ama oyunların birçoğu 80-90GB arası olduğu için belki bir süre sonra SATA SSD veya M.2 SSD almayı düşünebilirsin. Kingston NV2 yerine WD Blue alsan daha iyi olur. Samsung'dan sonra kaliteli depolama cihaz markalarındandır.

Zaten iki M.2 slotun var. Diğerine de yani GEN 4x4 slotuna da ileride Samsung marka M.2 SSD alırsın. Hafızayı artırmış olursun. Sorun olmaz.
Tamamdır hocam teşekkür ederim 🙂
@vozolcubaba06 Ghosting yok. Ölü piksel hiç çıkmadı şansıma. Renkleri ve modları çok güzel. OSD arayüzü basit. Tek sıkıntı masa küçükse monitörün ayakları fazla yer kaplıyor. Benim için sorun olmadı ama alacak olanların bilmesi gereken bir durum bence. Küçük masada sorun olacaktır klavye ve monitör ayağı.
Tamamdır teşekkürler 👍🏻

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı