X Xeon22 Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 162 22 Kasım 2019 #11 Rin dedi: @Xeon22 Bahsettiğim videodaki gibi Ai Tweaker bölümünde bulunan Memory Frequency yerinden 2933Mhz almak. Asus marka anakartlar bu şekilde diğer markalarında benzer olabileceğini düşünüyorum. Bunu denediniz mi ? ( Dakika 5:30'dan sonrası. ) Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkür ediyorum ancak ben BIOS'ta elle değiştiremiyorum herşey otomatik gigabyte'ın saçmalığımıdır nedir anlayamadım
Rin dedi: @Xeon22 Bahsettiğim videodaki gibi Ai Tweaker bölümünde bulunan Memory Frequency yerinden 2933Mhz almak. Asus marka anakartlar bu şekilde diğer markalarında benzer olabileceğini düşünüyorum. Bunu denediniz mi ? ( Dakika 5:30'dan sonrası. ) Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkür ediyorum ancak ben BIOS'ta elle değiştiremiyorum herşey otomatik gigabyte'ın saçmalığımıdır nedir anlayamadım
byrupi Kilopat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 889 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Soğutma ve İklimlendirme 22 Kasım 2019 #12 XMP2 profili varsa onu dene. 2933 mhz ile çalışacaktır.