G.Skill Trident-Z 3200 MHz bellekler AMD sistemde sağlıklı çalışmıyor

RAM'lerin Intel ve AMD'si mi varmış? Garip.
RAM'lerin bu listede olma gibi zorunluluğu yok. Benim RAM'lerim de anakart listesinde yok. Dediğim kayıt varsa ordaki hata koduna bakarsanız veya ekranda yazarken verir onu yazarsanız daha çok yardımcı olunabilir. Mavi ekran, driver, ekran kartı veya RAM yüzüne de verebilir. Kolay yolu hata kodu üzerinden gitmek.

Videoda 13.20'den itibaren izleyebilirsiniz.

Videoda 13.20'den itibaren izleyebilirsiniz.
Evet diyor ki Intel için uyumlu yazsada aymış zamanda AMD içinde uyumlular.
Silmesinin amacı RAM'de, AMD veya Intel yok diye biliyorum onlar DDR2 zamanıydı. Sadece ilk zamanlar Ryzenlerde voltaj sorunu yüzüne oldu sonra BIOS ile düzeltildi. Benim RAM'lerim de listede yok bu uyumsuz anlamına gelmez. Sen dediğime bak.

Evet diyor ki Intel için uyumlu yazsada aynı zamanda AMD içinde uyumlular.
Yani demek istiyor ki resmi olarak desteği yok. Fakat taktığında çalışıyor. İşte burada anakart üreticileri devreye giriyor. Adamlar hemen hemen bütün bellek modellerini deneyip hangilerinde sorun yaşamıyorlar ise onları desteklenen listeye ekliyorlar. Arkadaşın ram modülü galiba listede yok.

Bu mu? GTA 5 NVIDIA ile anlaşmalı girişte kocaman yazar. AMD ekran kartlilar oynayamaz mi? Neyse sen sorunu çöz dostum ben yanlış biliyormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…