yasNbae Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 400 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek odtü fizik öğrencisi 25 Haziran 2020 #1 Aldığım ramler fakat BIOS'ta 2660 MHz diye gözüküyor ve altta bir seçenek var ve o disabled seçeneğinde, bu RAM'leri nasıl 3600MHz'e çıkartabilirim? Çıkartırsam eğer PC'de sorun yaşar mıyım? Her şey silinir mi bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2020
Aldığım ramler fakat BIOS'ta 2660 MHz diye gözüküyor ve altta bir seçenek var ve o disabled seçeneğinde, bu RAM'leri nasıl 3600MHz'e çıkartabilirim? Çıkartırsam eğer PC'de sorun yaşar mıyım? Her şey silinir mi bir şey olur mu?
Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #3 Bir sıkıntı olmaz, fabrika çıkışı öyle geliyor. Sıkıntı yaratacak olsa RAM'leri öyle üretmezlerdi. JaguX dedi: Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... Keşke imzayı okusaydın
Bir sıkıntı olmaz, fabrika çıkışı öyle geliyor. Sıkıntı yaratacak olsa RAM'leri öyle üretmezlerdi. JaguX dedi: Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... Keşke imzayı okusaydın
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 25 Haziran 2020 #4 Lyraess dedi: Bir sıkıntı olmaz, fabrika çıkışı öyle geliyor. Sıkıntı yaratacak olsa RAM'leri öyle üretmezlerdi. Keşke imzayı okusaydın Genişletmek için tıkla... Okumak zorunda değil aslında, arkadaşın belirtmesi gerek. Anakartı: ASUS ROG STRİX X570-F.
Lyraess dedi: Bir sıkıntı olmaz, fabrika çıkışı öyle geliyor. Sıkıntı yaratacak olsa RAM'leri öyle üretmezlerdi. Keşke imzayı okusaydın Genişletmek için tıkla... Okumak zorunda değil aslında, arkadaşın belirtmesi gerek. Anakartı: ASUS ROG STRİX X570-F.
Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #5 enes.wtp dedi: Okumak zorunda değil aslında, arkadaşın belirtmesi gerek. Anakartı: ASUS ROG STRİX X570-F. Genişletmek için tıkla... Zorunda demedim zaten, keşke sormadan önce baksaydı da gereksiz mesaj kalabalığı yapmasaydı.
enes.wtp dedi: Okumak zorunda değil aslında, arkadaşın belirtmesi gerek. Anakartı: ASUS ROG STRİX X570-F. Genişletmek için tıkla... Zorunda demedim zaten, keşke sormadan önce baksaydı da gereksiz mesaj kalabalığı yapmasaydı.
yasNbae Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 400 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek odtü fizik öğrencisi 25 Haziran 2020 #6 JaguX dedi: Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayardan yapacağım. Anakart: ASUS TUF Gaming X570PLUS.
JaguX dedi: Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayardan yapacağım. Anakart: ASUS TUF Gaming X570PLUS.
JaguX Centipat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 792 Çözümler 4 25 Haziran 2020 #7 Lyraess dedi: Bir sıkıntı olmaz, fabrika çıkışı öyle geliyor. Sıkıntı yaratacak olsa RAM'leri öyle üretmezlerdi. Keşke imzayı okusaydın Genişletmek için tıkla... Ben herkesin imzasını okumak zorunda mıyım? Hem yardımcı olmak istiyorum hem de azar mı yiyeceğiz?
Lyraess dedi: Bir sıkıntı olmaz, fabrika çıkışı öyle geliyor. Sıkıntı yaratacak olsa RAM'leri öyle üretmezlerdi. Keşke imzayı okusaydın Genişletmek için tıkla... Ben herkesin imzasını okumak zorunda mıyım? Hem yardımcı olmak istiyorum hem de azar mı yiyeceğiz?
D dora42 Centipat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 35 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek 2 Temmuz 2020 #8 yasNbae dedi: Başka bir bilgisayardan yapacağım. Anakart: ASUS TUF Gaming X570PLUS. Genişletmek için tıkla... Halledebildin mi BIOS'tan d.o.c.p profilini?
yasNbae dedi: Başka bir bilgisayardan yapacağım. Anakart: ASUS TUF Gaming X570PLUS. Genişletmek için tıkla... Halledebildin mi BIOS'tan d.o.c.p profilini?
yasNbae Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 400 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek odtü fizik öğrencisi 2 Temmuz 2020 #9 dora42 dedi: Halledebildin mi BIOS'tan d.o.c.p profilini? Genişletmek için tıkla... hayır yine aynısı oluyor
dora42 dedi: Halledebildin mi BIOS'tan d.o.c.p profilini? Genişletmek için tıkla... hayır yine aynısı oluyor
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 2 Temmuz 2020 #10 Ne oluyor? Hiç bir bilgi vermemişsiniz.