G.Skill Trident Z vs Corsair Vengeance

Malesef ki ülkemizde gerçek 3600mhz cl16 yok. Bende uzun süredir araştırıyorum. Asıl olan modelin(cl18) sonuna "...C" koyarak CL değerini de 16-19-19-39 (veya 38 tam hatırlamıyorum) öyle yaptılar. Ama güzel. İtopya'da 800Tl şuan. Almayı düşünüyorum. 2x8 3600 cl16(sözde :p ) .

2x8 3600mhz ramler
1) "C'siz hali"
G.Skill 16GB(2x8) Trident Z RGB 3600mhz CL16 DDR4 Ram (F4-3600C16D-16GTZR) ---> (16-16-16-36) (ÜRÜN YOK )

2) "C'li hali"
G.Skill 16GB(2x8) Trident Z Neo RGB 3600mhz CL16 DDR4 Ram (F4-3600C16D-16GTZNC) ---> (16-19-19-39 ) (İtopyada 800tl vatanda 950tl sinerji 860tl )

BUYUR. anlamadım neden böyle yaptılar? NEDEN yani bu nedir? İlk fark ettiğimde dedim noluyor. Neden yapılır böyle bir şey? Açıklayabilir misiniz? Adam gibi CL16 yokta "fake" cl16 'lar var. Çoğu kişi cl16 diye alır :) Ama yine güzel , gayet yeterli olur :D Düşündüğüm ram bu :))) 2.si

NOT: şimdi fark ettim. Model farklı ama sadece "NEO" özelliği var. Başka farkını göremedim ben. Neo veya Neo'suz iki modelinde aslı yok "C 'lisi" var
+1.5 aydır nerdeyse bilgisayar toplamak için araştırma yapıyorum :D her şeyi öğreniyorum diyelim. Tıp'a bu kadar kafayı takmadım :DDD
hocam biraz kafam karıştı tam olarak aslında 3600 c16 yok mu

ben bunu aldım açık konuşmak gerekirse çok iyi arkadaşlar belki o markalar gibi pek bir ün yapmış değil ama araştırmalarımın sonucunda aldım fark eden hiç bir şey yok biraz daha pahalı almak 3200mhz ileride anakart ve işlemci değişirken yüksek mhz değeri olduğu için en azından düşük kalmayacak :)

bir karşılaştırma değil ama kardeşim bunu tercih etmeni tavsiye ederim sana

10 senedir Corsair'in ramlerini kullanıyorum. 1 gün sorun çıkarmadı. Şuan aktif kullandığım da bu;

Tavsiye ederim ;) Trident Z ile vereceğiniz fiyat farkına değmez.

10 senedir Corsair'in ramlerini kullanıyorum. 1 gün sorun çıkarmadı. Şuan aktif kullandığım da bu;

Tavsiye ederim ;) Trident Z ile vereceğiniz fiyat farkına değmez.

xpg den önce ne yalan söyleyeyim eğer alacak olsaydım bunu alacaktım bende iyi seçim yapmışsın hocam :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı