G.Skill Trident Z5 Neo CL32 6000 MHz RAM nasıl overclock yapılır?

Benim temin cl30 olanının stock değerleri bu şekilde. Sadece 2 timing değeri farklı bir de voltaj.

Ben bu iki değeri de değiştirip, orijinal cl30 gibi bir rama sahip olmuş olur muyum? @deadfellow

Bu

Hocam bu arada bazı değerleri auto olarak mı bırakacağım yoksa hepsini girecek miyim? @deadfellow

Hocam Yardımcı olabilir misin? Teşekkürler. @deadfellow

Dosya Ekleri

• 8E735127-DD4F-4993-8C8D-CF5AF20A5D7D.jpeg
    111,1 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuda paylaştığın görseldeki bütün değerleri tek tek gir. Ve sana verdiğim voltajları da gir.

Hayır, bozulmaz.

6000 mi 6200 mü yapayım sonuç olarak? Bir de AMD EXPO disabled olarak mı yapacağım.

PC'ye bir zarar gelmez değil mi? İnşallah BIOS dahi resetlemem gerekmez.
Farketmiyor, ister 6000 ister 6200 yap. AMD EXPO disabled olacak evet.

PC'ye bir zarar gelmez.

@deadfellow Teşekkürler.

Bu arada bazı değerlerin girmeye gerek olmadığını söylemiştiniz sanki başka bir konuda. Onlar hangi değerlerdi.

Bu arada @GRBreakpoint hocanın anakartı ve işlemcisi benle aynı. Onun ayarları yapsam daha mı safe olur. Bir de onun bazı ayarları autoda bırakılmıştı.

PC'ye bir zarar gelmez.
Hocam selam, @GRBreakpoint hocamın ayarlarını, burda söylediğiniz voltaj ayarları ile yapsam garanti sorunsuz bir oc olur mu?

PC'ye bir zarar gelmez.
Üstat uzun aradan sonra selam. Senin dediğin voltaj ve fclk ayarları uyguladım. Sence bendeki mi daha performanslı yoksa konunun en başında attığım değerler mi?
İlk foto benim değerler.

Dosya Ekleri

• Untitled.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 37
  • 97AA05A9-2713-4155-9256-108BD91B3D22.png
    38,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…