Satılık G-Skill Tridentz Neo 2x16 32GB CL16 3600MHz

Ertaç çakmak

Hectopat
Iyi forumlar,

Bellekleri ikinci el olarak satın aldım. Ürünün ikinci sahibiyim. Su an MSİ X570 Ace ve AMD Ryzen 3700X işlemci ile birlikte kullanıldı.

Ürünü satma sebebim sistemi yaklaşık olarak 6-7 aydır etkin olarak kullanamıyor oluşum. Dolayısıyla sistemimdeki bileşenleri satıp laptop almaya karar verdim.

Ürünün kutusu ve faturası bulunmaktadır. Garantisi devam etmekte. İlk sahibi ürünü 14.10.2019 tarihinde satın almış faturadaki tarih bu şekilde. Ürünü sanalmarketim.com web sitesi üzerinden satın alınmış.

Ürünü satın almadan önce Memtest86 testini satın almış olduğum kişiden istemiştim test sonucunda hiçbir sorun ile karşılaşılmamıştı. Görseli ilana eklemek için galeri mi kontrol ettim fakat bulamadım ( Aynı testi tekrar yapmaya niyetim var fakat hem testin uzun olması hemde bulunduğum bölgede çok sık elektrik kesintisi olduğu için şuan bu testi yapamamaktayım)

Ürünün RGB ledleri sorunsuz çalışmakta.

Ürün için talep ettiğim tutar 1750TL.

Dosya Ekleri

• IMG-20200713-WA0007.jpg
    IMG-20200713-WA0007.jpg
    157,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG-20200712-WA0004.jpg
    IMG-20200712-WA0004.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20200713-WA0008.jpg
    IMG-20200713-WA0008.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 41
Hocam kusura bakmayın müdahale ediyorum ama her her gün en fazla 3 kere öne çıkarma yapabiliyorsunuz. Her ürün için farklı ilan açarsanız bir çok ilanınız altta kalır ve öne çıkaramazsınız. Naçizane tavsiyem her ürün için sahibindene ilan verin orada geniş geniş anlatın özelliklerini. Buraya ise tek ilanda bütün ürünlerin kısa bilgisi ve sahibinden linkini bırakın. En azından günde 3 defa bütün ilanlarınızı öne çıkmış olur. Kolay gelsin.

Hocam kusura bakmayın müdahale ediyorum ama her her gün en fazla 3 kere öne çıkarma yapabiliyorsunuz. Her ürün için farklı ilan açarsanız bir çok ilanınız altta kalır ve öne çıkaramazsınız. Naçizane tavsiyem her ürün için sahibindene ilan verin orada geniş geniş anlatın özelliklerini. Buraya ise tek ilanda bütün ürünlerin kısa bilgisi ve sahibinden linkini bırakın. En azından günde 3 defa bütün ilanlarınızı öne çıkmış olur. Kolay gelsin.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben her konunun günde üç defa öne çıkarılabileceği olarak biliyordum. Artık tek bir ilan üzerinden bütün sistemi buraya ekleyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı