G-Sync açıkken monitör titriyor

• Konuyu başlatan PolpoX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 69

PolpoX

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 2K Dell g-Syn destekli bir monitör kullanıyorum. Daha önce 3070 sistemli bir kasa ve G-Sync bir şekilde kullanıyordum. Sonra kasa değişip, 5070 Ti sistem topladım. G-Sync açıkken, Photoshop ve Premier'de çalışırken ekran böyle saliselik selektör atar gibi arada tepki veriyor. Sık kullandığım için bu iki programda bunu fark ettim. NVIDIA Denetim Masası'ndan G-Sync kapalıyken bu durum yaşanmıyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir?

NVIDIA Denetim Masası'ndan G-SYNC ayarını pencereli tam ekran veya sadece tam ekran seçeneğini değiştirip denediniz mi?
1765040918244.png

Arkadaşlar merhaba. 2K Dell g-Syn destekli bir monitör kullanıyorum. Daha önce 3070 sistemli bir kasa ve G-Sync bir şekilde kullanıyordum. Sonra kasa değişip, 5070 Ti sistem topladım. G-Sync açıkken, Photoshop ve Premier'de çalışırken ekran böyle saliselik selektör atar gibi arada tepki veriyor. Sık kullandığım için bu iki programda bunu fark ettim. NVIDIA Denetim Masası'ndan G-Sync kapalıyken bu durum yaşanmıyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir?
Monitörün tam modeli nedir?

Driver ile ilgili bir problem olabilir güncel değilse güncelleyin güncel ise DDU ile silip daha kararlı sürümü yükleyin.

Game Ready Sürücü vardı. Studio Sürücü kursam ne kaybım ne kazancım oluyor? Shop ve premierde artısı oluyor mu? Ayrıca ayarlarda da bir kaç değişiklik yaptım. Tekrar test edeceğim.

Monitörün tam modeli nedir?

DELL 32" G3223D

OpenGL ile görüntü oluşturmanın etkisi var mıdır bilmiyorum ama bir kaç ayarı daha değiştim. Şu an bahsettiğim sıkıntı görünmüyor. Sürücü içinde dönüş yaparsanız memnun olurum.

Dosya Ekleri

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    240,2 KB · Görüntüleme: 2
  • ayarlar.jpg
    ayarlar.jpg
    269 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı