O iki monitör de desteklemiyor g-sync güncellemesini. xl2546 modelinde zaten Freesync yok o yüzden g-sync eklenemez. DyAc zaten bu teknolojilerden bambaşka bir şey. Motion blur'u azaltıyor. G-sync gibi teknolojiler fps'yi limitliyor. VRR da motion blur' a yardımcı oluyor. Ekran kartın ne? Gtx 1000 serisi veya rtx olması lazım Freesync monitörden g-sync alabilmen için. Asus xg258q tavsiyemdir. Fakat CS GO gibi oyunlarda kimse g-sync Freesync açmıyor. İnput lag ekliyor.Herkes Zowie alıyor çünkü açık ara daha hızlı. G-sync desteği gelenlerde ayrı yeten input lag var.Dell Alienware 24.5'' 240Hz 1ms FreeSync Full HD Oyuncu Monitörü AW2518HF modeli monitör alacağım. Bu monitörde G-Sync açabilir miyim? Bir de BenQ Zowie XL2546 modelini düşünüyorum. Tavsiyeniz nedir?
Selamlar. Ben 2 aydır XL2546 kullanıyorum. Bu monitörde dyac diye bir teknoloji var. Hem G-Sync hem de FreeSync destekliyor. Epey araştırdım alırken ve öneririm
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.