G-Sync destekli 2K FreeSync monitör önerisi

• Konuyu başlatan ksn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 3.547
Hangi siteden baktığınızı söyler misiniz belki ben belki onlar yanlış girmişlerdir. En azından bilgi sahibi oluruz. Ben 3 farklı TR sitesinden baktığımda ürünün 75Hz olduğunu görüyorum.

Hangi siteden baktığınızı söyler misiniz belki ben belki onlar yanlış girmişlerdir. En azından bilgi sahibi oluruz. Ben 3 farklı TR sitesinden baktığımda ürünün 75Hz olduğunu görüyorum.

Yurt dışı sitesi hocam.

372846
372846

372849

Hocam orada Quad HD yazmışlar yani HDMI kablosu ile alabileceğin maksimum değeri belirtiyor. DisplayPort kablosu ile monitöre bağlarsan 75Hz alırsın görüntüyü.
Ok tamamdır hocam yani HDMI kabloyla 60, DisplayPort 75Hz alabilirsin diyorlar. Bizde DisplayPort kullanıcısı olduğumuza göre 75Hz oynatır ozaman.👍

Aynen öyle almadan önce biraz daha araştırma yapmanı tavsiye ederim. Fiyat / performans ürünlerini kovala ve tabi ki ekstra indirimleri ve fırsatları.
Tamamdır hocam. Teşekkürler saolasın.

Bu ürünü buldum boyut olarak hem de panel olarak oldukça iyi. Ayrıca FreeSync ve G-Sync özellikleri de mevcut. Bu bulduğum en uygun monitör. Ayrıca Curved özelliği de var.
Curved özelliği nedir hocam?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı