V-Sync genel tabiri falan değil, V-Sync ekran hzini sabit tutar ve oyun fpsini, Ekran hzine getirmeye çaılışır.
-G-Sync ise oyunun fpsini, Monitörün hzi ile eşitler.
-İster 200fps alsın, İster 50 fps alsın, Hertürlü gsync daha iyi
Evet oyunda kaç FPS alıyorsanız, ekran hzini onu çekip, yırtılmaları önler.
-Ve Hz düşüyor diye sıkıntı etmenize gerek yok, zaten oyunda FPS, ekran hzine bakar.
-Yani 144Hz ekranınız olsun ve 60FPS alın. 144Hz ekranınız olsa bile, görüntü size 60Hz verecek.
Ve G-Sync olmadığı içinde, belki yırtılmalar oluşacak.
Peki bu durumda G-Sync'in monitörün yenileme hızının oyunda aldığım FPS'e eşitleme özelliği daha önemli ise yine de daha iyi mi çalışır Adaptive Sync monitörler?
Peki bu durumda G-Sync'in monitörün yenileme hızının oyunda aldığım FPS'e eşitleme özelliği daha önemli ise yine de daha iyi mi çalışır Adaptive Sync monitörler?
-Eğer G-Sync olmaz ise, sizin 144Hz ekranınız olup, 60FPS alırsanız, 84Hz'lik bir yırtlma yaşarsınız.
-Ama G-Sync olursa ise, 60FPS alırsınız ama hiçbir yırtılma yaşamazsınız.
-o yüzden az olsun, yüksek olsun FPS'iniz. Yine çok önemli G-Sync
Haklısın Benim için yırtılmadan çok yenileme hızının FPS'e eşitlenip kasmanın azalması daha önemli, bu konuda yine de Adaptive Sync, G-Sync compatible monitörlerden daha mı iyi olur?
-Eğer G-Sync olmaz ise, sizin 144Hz ekranınız olup, 60FPS alırsanız, 84Hz'lik bir yırtlma yaşarsınız.
-Ama G-Sync olursa ise, 60FPS alırsınız ama hiçbir yırtılma yaşamazsınız.
-o yüzden az olsun, yüksek olsun FPS'iniz. Yine çok önemli G-Sync
Haklısın benim için yırtılmadan çok yenileme hızının FPS'e eşitlenip kasmanın azalması daha önemli, bu konuda yine de Adaptive Sync, G-Sync compatible monitörlerden daha mı iyi olur?
G-SYNC compatiable daha iyi NVIDIA kart kullanıyorsan çünkü resmi NVIDIA onaylı monitörlerdir ve çoğunda kendi monitörümde dahil olmak üzere G-SYNC logosu var.
Haklısın Benim için yırtılmadan çok yenileme hızının FPS'e eşitlenip kasmanın azalması daha önemli, bu konuda yine de Adaptive Sync, G-Sync compatible monitörlerden daha mı iyi olur?