G-Sync etkinleştirilmeli mi?

Bütçe
3500
Yani ben mesela RDR2'de sabit 60FPS alıyorsam, G-Sync aktifken yenileme hızım da her zaman 60 mı olur?

Yani ben mesela RDR2'de sabit 60FPS alıyorsam, G-Sync aktifken yenileme hızım da her zaman 60 mı olur?

Evet oyunda kaç FPS alıyorsanız, ekran hzini onu çekip, yırtılmaları önler.
-Ve Hz düşüyor diye sıkıntı etmenize gerek yok, zaten oyunda FPS, ekran hzine bakar.
-Yani 144Hz ekranınız olsun ve 60FPS alın. 144Hz ekranınız olsa bile, görüntü size 60Hz verecek.
Ve G-Sync olmadığı içinde, belki yırtılmalar oluşacak.

Fark var orada ikiye ayrılıyor G-Sync compatible Adaptive Sync monitörler de G-Sync daha düzgün.
Peki bu durumda G-Sync'in monitörün yenileme hızının oyunda aldığım FPS'e eşitleme özelliği daha önemli ise yine de daha iyi mi çalışır Adaptive Sync monitörler?

-Eğer G-Sync olmaz ise, sizin 144Hz ekranınız olup, 60FPS alırsanız, 84Hz'lik bir yırtlma yaşarsınız.
-Ama G-Sync olursa ise, 60FPS alırsınız ama hiçbir yırtılma yaşamazsınız.
-o yüzden az olsun, yüksek olsun FPS'iniz. Yine çok önemli G-Sync

Hocam ne dedin anlamadım cümle çok devrik.
Haklısın Benim için yırtılmadan çok yenileme hızının FPS'e eşitlenip kasmanın azalması daha önemli, bu konuda yine de Adaptive Sync, G-Sync compatible monitörlerden daha mı iyi olur?
Ve aynı zamanda yenileme hızından daha düşük FPS almama rağmen kasıyor gibi gelmeyecek mi?

Haklısın benim için yırtılmadan çok yenileme hızının FPS'e eşitlenip kasmanın azalması daha önemli, bu konuda yine de Adaptive Sync, G-Sync compatible monitörlerden daha mı iyi olur?

G-SYNC compatiable daha iyi NVIDIA kart kullanıyorsan çünkü resmi NVIDIA onaylı monitörlerdir ve çoğunda kendi monitörümde dahil olmak üzere G-SYNC logosu var.

Ve aynı zamanda yenileme hızından daha düşük FPS almama rağmen kasıyor gibi gelmeyecek mi?
Hayır.
-Sizin ekranınızda, yine görüntü 60kere yenilenecek ama, yırtılma olmayacak.

Haklısın Benim için yırtılmadan çok yenileme hızının FPS'e eşitlenip kasmanın azalması daha önemli, bu konuda yine de Adaptive Sync, G-Sync compatible monitörlerden daha mı iyi olur?
Tabiiki Nvidia kartlar için özel olarak çıkarılan, Nvidia tarafından sunulan Gysnc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…