G-Sync laptopu G-Sync olmayan monitöre bağlamak

Brave_Bilbo17

Kilopat
Katılım
27 Ekim 2013
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monster Tulpar T5 V8.1 model bir notebook'a sahibim. Evde olduğum sürece notebook'u monitöre bağlayıp kullanmayı düşünüyorum ama aklıma takılan bazı sorular var. Öncelikle notebook G-Sync bir panel kullanıyor. Bağlamak istediğim monitörde ise böyle bir özellik bulunmuyor bu bir sıkıntı yaratır mı? Ayrıca notebook'u monitöre bağlayınca oyunlarda gecikme vb. sıkıntılar yaşar mıyım? Cevaplarsanız sevinirim. İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Aklıma takılan küçük bir soru daha var. Notebook'un kullandığı ekran IPS ve G-Sync özelliği açıkken ghosting olayı belli olmazken, G-sync özelliğini kapattığım zaman ghosting dediğimiz olay oldukça belli oluyor. Almak istediğim monitör ise TN panel kullanıyor ve gecikme süresi 1 ms. Aldığım monitörde g-sync desteği olmayacağı için bu özelliğini kullanamayacağım. Ghosting sıkıntısı yaşar mıyım?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı