G-SYNC monitör önerisi

Razor_110

Kilopat
Daha fazla  
144 Hz ve üzeri IPS panel G-Sync monitör önerebilir misiniz? Mümükünse bu özellikleri barındıran en ucuz model olsun. G-Sync uyumlu değil saf G-Sync model önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saf G-Sync diye bir şey yok.
Bunlar G-Sync destekliyor.

Saf G-Sync diye bir şey yok.
Bunlar G-Sync destekliyor.

Sağolun, saf G-Sync derken kastettiğim FreeSync olup G-Sync destekleyen monitörler gibi olmasını istemediğim içindi.

Sağ olun, saf G-Sync derken kastettiğim FreeSync olup G-Sync destekleyen monitörler gibi olmasını istemediğim içindi.

Öyle olunca farklımı oluyor.
Şöyle açıklayayım eskiden G-Sync teknolojisi monitör içerisindeki bir parçaya bakıyordu bu parça monitörde olmadan G-Sync açamıyordunuz o monitörler eskide kaldı şu an 2. el anca bulursunuz onları.
G-Sync şu an monitördeki hiçbir parçaya bağlı değil bu içindeki parça sayesinde eski G-Sync destekleyen monitörlerden daha kötü olacağı anlamına gelmiyor ya da kağıt üzerinde G-Sync destekliyor yazan monitörlerden daha kötü olacağı anlamınada gelmiyor.

G-Sync modüllü monitörler eskide kalmadı. Hala üretiliyor. @Lory7 bazen eksik bilgi veriyorsun.
En basitinden NVIDIA G-Sync Özelliğine Sahip Monitörler - Epey bile buradan bakabilirsiniz. Bunlar G-Sync modüllü monitörler.

Konu sahibi saf G-Sync monitörlerin fiyatlarından haberdar olmadığı için ucuz olanı istemiş. Galiba kulaktan duyma bilgi ile konu açtı.

G-Sync modüllü monitörler eskide kalmadı. Hala üretiliyor. @Lory7 bazen eksik bilgi veriyorsun.
En basitinden NVIDIA G-Sync Özelliğine Sahip Monitörler - Epey bile buradan bakabilirsiniz. Bunlar G-Sync modüllü monitörler.

Konu sahibi saf G-Sync monitörlerin fiyatlarından haberdar olmadığı için ucuz olanı istemiş. Galiba kulaktan duyma bilgi ile konu açtı.

Hayır dostum pahalı olduklarını biliyordum fakat son 2,3 yılda her yerde G-Sync monitör görmeye başladığımdan ucuz olduklarını düşündüm ama biraz daha araştırınca onların sadece modüllsüz olup yazılımsal olarak G-Sync desteklediğini öğrendim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı