CPUKiller
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, birkaç güne kadar AMD RX580 ekran kartı almak istiyordum fakat stoklarda olmadığını gördüm. Oyun oynarken yırtılmalardan bıkan biri olarak Freesync beni çok etkilemişti ama RX580 için uzun bir süre beklemem gerekecek. Onun yerine 200-300 TL ekleyip gtx1070 almayı düşündüm fakat G-Sync içeren monitöre verecek kadar bütçe ayıramam maalesef. Normalde 500-600 TL'lik monitör alacaktım.
Şu an Asus N56vz laptopta (GT650m) oyunlarımı oynuyorum ve 60 FPS üstünde ciddi yırtılma mevcut. Aynı şekilde G-Sync olmadan 1070'te de yırtılmalarla oyun oynamak istemem. Genelde FPS oynadığım için harekette gecikme ortaya çıktığından Vsync kapali oynamak zorundayım.
Kısaca sorum şu, yırtılmayı önemseyen ve Vsync kullanmak istemeyen biri olarak G-sync olmayan monitörle Nvidia kart almak mantıklı mı? RX580 beklemeye değer mi?
Şu an Asus N56vz laptopta (GT650m) oyunlarımı oynuyorum ve 60 FPS üstünde ciddi yırtılma mevcut. Aynı şekilde G-Sync olmadan 1070'te de yırtılmalarla oyun oynamak istemem. Genelde FPS oynadığım için harekette gecikme ortaya çıktığından Vsync kapali oynamak zorundayım.
Kısaca sorum şu, yırtılmayı önemseyen ve Vsync kullanmak istemeyen biri olarak G-sync olmayan monitörle Nvidia kart almak mantıklı mı? RX580 beklemeye değer mi?
Son düzenleyen: Moderatör: