furkaninho16
Centipat

NVIDIA MSI RTX 2060 Super Gaming X ekran kartım var. 24 Inc boyutunda 144Hz 1ms özelliklerinde bir monitor almayı düşünüyorum. Önerilerinize açığım. Şu an indirimde olan şu iki ürün arasında kaldım fakat ikisi de FreeSync teknolojisi destekliyor. Bu kartla kullanırsam bir sıkıntı yaşar mıyım bilgilendirirseniz sevinirim çünkü indirimlerden bu süre içinde faydalanmakta istiyorum. Ürünler:

www.itopya.com

www.itopya.com

Ve son olarak eğer bu ikisini sorunsuz şekilde kullanabileceksen TN panel olanı almayı hedefliyorum genellikle oyun odaklı kullanacağım için ve daha akıcı bir performans verebilceği için IPS panele nazaran. Önerilerinizi dinlemeyi bekliyorum.

AOC 24" G2460PF 144Hz 1ms VGA DVI HDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" G2460PF 144Hz 1ms VGA DVI HDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G2460PF ITOPYA'da.
				AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör  En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.

Son düzenleyen: Moderatör: