G-Sync şart mı?

Tafabay

Hectopat
Yer
Çanakkale Biga
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhabalar. Elimde şu anda net olarak 1000 TL para var ve Ağustos'un 10'u gibi monitör sipariş edeceğim. O zamana kadar üzerine yine para koyacağım ve tahminen ~2000 TL param olacak. Monitörüm şu anda 60 Hz ve 900p. Bunu değiştirip 144 Hz TN panel 1 ms gecikme değeri ve 24 inçlik bir monitör almayı düşünüyorum. Asıl sorum şu: G Sync şart mı? G Sync olan monitörler aynı özellikte ve G Sync olmayana göre kafadan 500 lira fark koyuyor ve benim de çöpe atacak param yok. İşlemcim ve dolayısıyla anakartım değişecek. 8. Ve 9. Nesil işlemci düşünmüyorum.

Sistemim;

İ3 8100 (işlemci Ekim başı gibi değişecek muhtemelen Intel 10. Nesile bakarım)
2X8 2400 MHz RAM (aslında 2666 MHz fakat 2400'de çalışıyor anlamadım)
B360M Bazooka anakart
Aerocool 600W 80+ PSU
2060 ekran kartı (darboğaz var farkındayım ama indirim günüydü)
1 TB HDD ve 240 GB SSD
Powerboost'un kendinden 6 fanlı kasası

Oynayacağım oyunlar muhtemelen ağırlıkla PUBG, LOL, Apex, GTA, Crysis, Witcher gibi oyunlar olacak.
Burada monitör tavsiyesi istemiyorum çünkü bütçem yok. Burada G Sync özellikli monitör alsam ne kazanırım (ki videolara baktığımda bile akıcılık farkını hissediyorum) veya G Sync monitör almazsam neyden feragat etmiş olurum? Muhtemelen burada sistem özelliklerim devreye giriyor.

Herkese teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı