yaboii Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 63 18 Haziran 2021 #1 1440p 144/165Hz bir monitör almayı planlıyorum. G-Sync/FreeSync tam olarak ne yapıyor? G-Sync almam gerekir mi? (Ekran kartım RTX 3060.)
1440p 144/165Hz bir monitör almayı planlıyorum. G-Sync/FreeSync tam olarak ne yapıyor? G-Sync almam gerekir mi? (Ekran kartım RTX 3060.)
1 186523041 Picopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 144 Çözümler 9 18 Haziran 2021 #2 Aldığınız FPS değerini monitörünüzün Hz değerine eşitleyerek yırtılmaları önleyen teknolojilerdir. G-Sync NVIDIA ekran kartları içindir. FreeSync AMD ekran kartları içindir fakat FreeSync destekleyen çoğu monitör G-Sync destekler. Artı 0 Eksi
Aldığınız FPS değerini monitörünüzün Hz değerine eşitleyerek yırtılmaları önleyen teknolojilerdir. G-Sync NVIDIA ekran kartları içindir. FreeSync AMD ekran kartları içindir fakat FreeSync destekleyen çoğu monitör G-Sync destekler.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #3 Bilgisayarın verdiği FPS'ye uygun olarak ekranın yenileme hızının dinamik olarak değişmesidir. Artı 0 Eksi
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #4 AMD FreeSync ve Nvidia G-Sync Karşılaştırması Bu makalemizde temel olarak G-Sync ve FreeSync teknolojilerini özetliyor, teknik ve yaklaşımsal bazı farkların altını çizerek neye göre, kime göre www.technopat.net Yani Hz bazında resim göndermek. Ekranın 60Hz ise 60 kare gönderir ki yırtılma olmasın. Artı 0 Eksi
AMD FreeSync ve Nvidia G-Sync Karşılaştırması Bu makalemizde temel olarak G-Sync ve FreeSync teknolojilerini özetliyor, teknik ve yaklaşımsal bazı farkların altını çizerek neye göre, kime göre www.technopat.net Yani Hz bazında resim göndermek. Ekranın 60Hz ise 60 kare gönderir ki yırtılma olmasın.
Ringwraith545 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #5 yaboii dedi: 1440p 144/165Hz bir monitör almayı planlıyorum. G-Sync/FreeSync tam olarak ne yapıyor? G-Sync almam gerekir mi? (ekran kartım RTX 3060.) Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken ekran yırtılmasını önlemek için geliştirilmiş teknolojiler V-Sync'de var tabii ki ama o FPS'i ekranın yenilenme hızına sabitliyor bunlarda öyle bir şey yok FreeSync AMD G-Sync NVIDIA için bildiğim kadarıyla. Artı 0 Eksi
yaboii dedi: 1440p 144/165Hz bir monitör almayı planlıyorum. G-Sync/FreeSync tam olarak ne yapıyor? G-Sync almam gerekir mi? (ekran kartım RTX 3060.) Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken ekran yırtılmasını önlemek için geliştirilmiş teknolojiler V-Sync'de var tabii ki ama o FPS'i ekranın yenilenme hızına sabitliyor bunlarda öyle bir şey yok FreeSync AMD G-Sync NVIDIA için bildiğim kadarıyla.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #6 Oyunun grafiklerindeki yırtılmaları önleyen bir teknoloji. Gsync monitörler gereksiz pahalı freesync alıp gsync açmanızı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Oyunun grafiklerindeki yırtılmaları önleyen bir teknoloji. Gsync monitörler gereksiz pahalı freesync alıp gsync açmanızı tavsiye ederim.
KS KS yaboii Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 63 18 Haziran 2021 #7 186523041 dedi: Aldığınız FPS değerini monitörünüzün Hz değerine eşitleyerek yırtılmaları önleyen teknolojilerdir. FreeSync AMD ekran kartları içindir fakat FreeSync destekleyen çoğu monitör G-Sync destekler. Genişletmek için tıkla... PashaReyiz dedi: Bilgisayarın verdiği FPS'ye uygun olarak ekranın yenileme hızının dinamik olarak değişmesidir. Genişletmek için tıkla... F3arlessTR dedi: AMD FreeSync ve Nvidia G-Sync Karşılaştırması Bu makalemizde temel olarak G-Sync ve FreeSync teknolojilerini özetliyor, teknik ve yaklaşımsal bazı farkların altını çizerek neye göre, kime göre www.technopat.net Yani Hz bazında resim göndermek. Ekranın 60Hz ise 60 kare gönderir ki yırtılma olmasın. Genişletmek için tıkla... Peki G-Sync ve VSync'in ne farkı oluyor o zaman? Artı 0 Eksi
186523041 dedi: Aldığınız FPS değerini monitörünüzün Hz değerine eşitleyerek yırtılmaları önleyen teknolojilerdir. FreeSync AMD ekran kartları içindir fakat FreeSync destekleyen çoğu monitör G-Sync destekler. Genişletmek için tıkla... PashaReyiz dedi: Bilgisayarın verdiği FPS'ye uygun olarak ekranın yenileme hızının dinamik olarak değişmesidir. Genişletmek için tıkla... F3arlessTR dedi: AMD FreeSync ve Nvidia G-Sync Karşılaştırması Bu makalemizde temel olarak G-Sync ve FreeSync teknolojilerini özetliyor, teknik ve yaklaşımsal bazı farkların altını çizerek neye göre, kime göre www.technopat.net Yani Hz bazında resim göndermek. Ekranın 60Hz ise 60 kare gönderir ki yırtılma olmasın. Genişletmek için tıkla... Peki G-Sync ve VSync'in ne farkı oluyor o zaman?
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #8 İlla NVIDIA da G-Sync almak zorunda değilsin Adaptive Sync çalışan bir monitör ya da G-Sync compatiable monitörde alabilirsin. Artı 0 Eksi
İlla NVIDIA da G-Sync almak zorunda değilsin Adaptive Sync çalışan bir monitör ya da G-Sync compatiable monitörde alabilirsin.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #9 yaboii dedi: Peki G-Sync ve VSync'in ne farkı oluyor o zaman? Genişletmek için tıkla... Vsync FPS'i sabitliyor ve bu yüzden tercih edilmiyor. Artı 0 Eksi
yaboii dedi: Peki G-Sync ve VSync'in ne farkı oluyor o zaman? Genişletmek için tıkla... Vsync FPS'i sabitliyor ve bu yüzden tercih edilmiyor.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #10 yaboii dedi: Peki G-Sync ve V-Sync'in ne farkı oluyor o zaman? Genişletmek için tıkla... V-Sync ekran Hz'nin üstüne çıkmasını engelliyor ancak bu input lag bir de FPS düşüşünde yine yırtılmaya sebep oluyor. Artı 0 Eksi
yaboii dedi: Peki G-Sync ve V-Sync'in ne farkı oluyor o zaman? Genişletmek için tıkla... V-Sync ekran Hz'nin üstüne çıkmasını engelliyor ancak bu input lag bir de FPS düşüşünde yine yırtılmaya sebep oluyor.