G-SYNC Parasına değer mi?

Esapmaz01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayaramı topladım ve şimdi monitör seçimindeyim.
Kendime 2 tane monitör beğendim:
Birisi 240 Hz olmasına rağmen FREE-SYNC var. Diğerinde ise G-SYNC var ancak o 144 Hz ve diğer Asus monitörde olan güzel özellikler ve tasarım onda yok. Sizce hangisini almalıyım? G-SYNC parasını hak ediyor mu? Konuya girip zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bilgisayaramı topladım ve şimdi monitör seçimindeyim.
Kendime 2 tane monitör beğendim:
Birisi 240 Hz olmasına rağmen FREE-SYNC var. Diğerinde ise G-SYNC var ancak o 144 Hz ve diğer Asus monitörde olan güzel özellikler ve tasarım onda yok. Sizce hangisini almalıyım? G-SYNC parasını hak ediyor mu? Konuya girip zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler.

G-sync verdiğin paraya değmez, parayı ona vereceğine ekran kartına versen zaten görüntüde yırtılma yaşamazsın. Alacaksan VA veya IPS panelden de şaşma, VA veya IPS panel kullandıktan sonra TN panele bir daha dönmezsin o kadar fark ediyor. Ayrıca 240 HZ çok gereksiz, 144 HZ'den sonrasını fark edebileceğini bile zannetmiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı