Çözüldü G-Sync ve FreeSync her zaman açık kalmalı mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ysf38

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520m pro anakart / Nvidia gtx 1650 / Amd ryzen 5 5600 / M2 512 gb ssd / 16 gb ram
CS2 LoL gibi Online oyunlar oynuyorum onun yanında hikayeli oyunlar da oynuyorum ve genellikle FPS degerim monitor Hz degerimden dusuk oluyor. Ben de G-Sync ve FreeSync açmaya karar verdim her zaman açık kalması monitor Hz degerimden yuksek FPS almam kötü etki yaratır mı? Bir de Online oyunlarda çok lag yapar mı?

Çözüm

Ekran Hz değerine bağlı FPS alırsınız fakat kapalı halinden daha akıcı ve pürüzsüz olacaktır ekran günümüz teknolojisiyle oyun içi gecikme süreleri falan da düştü en iyisi freescyn açık olarak oynamak.

Hz değerinizden yüksek FPS alamazsınız monitörünüzün Hz değerine sabitler ve lnline oyunlarda lag yapmaz bu da sorunuza yanıt.

Ekran Hz değerine bağlı FPS alırsınız fakat kapalı halinden daha akıcı ve pürüzsüz olacaktır ekran günümüz teknolojisiyle oyun içi gecikme süreleri falan da düştü en iyisi freescyn açık olarak oynamak.

Hz değerinizden yüksek FPS alamazsınız monitörünüzün Hz değerine sabitler ve lnline oyunlarda lag yapmaz bu da sorunuza yanıt.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…