Excaliburmerlin Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 430 21 Ocak 2021 #1 Merhabalar, Yarı profesonel olarak Apex Legends oynuyorum. Monitörüm 144 Hz fakat Apex'de savaşlarda FPS 90'lara kadar inebiliyor. Onunda dışında ortalama 160-170 alıyorum. Sizce G-SYNC mı açmalıyım yoksa 1 ms mi aktif olmalı?
Merhabalar, Yarı profesonel olarak Apex Legends oynuyorum. Monitörüm 144 Hz fakat Apex'de savaşlarda FPS 90'lara kadar inebiliyor. Onunda dışında ortalama 160-170 alıyorum. Sizce G-SYNC mı açmalıyım yoksa 1 ms mi aktif olmalı?
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 21 Ocak 2021 #2 Görüntüde bozulma gibi bir durum yoksa G-SYNC açmanıza gerek yok, 1 ms rekabetçi oyunlar için daha önemlidir.
Görüntüde bozulma gibi bir durum yoksa G-SYNC açmanıza gerek yok, 1 ms rekabetçi oyunlar için daha önemlidir.
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #3 1ms aktif olmalı çünkü Apex bir shooter oyunu aynı zamanda GSYNC gecikmeyi arttırır.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 21 Ocak 2021 #4 Excaliburmerlin dedi: Yarı profesonel olarak Apex Legends oynuyorum. Genişletmek için tıkla... O halde 1ms daha iyi bir tercih olacaktır.
Excaliburmerlin dedi: Yarı profesonel olarak Apex Legends oynuyorum. Genişletmek için tıkla... O halde 1ms daha iyi bir tercih olacaktır.
Excaliburmerlin Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 430 21 Ocak 2021 #5 Arkadaşlar aslında eklemeyi unutmuşum, bunu sormamın sebebi nvidia'nın yeni duyurduğu Nvidia reflex latency özelliği. NVIDIA, Reflex Latency Analyzer Desteği Alacak Fareleri Açıkladı - Technopat Bu makalede özelliğin G-Sync monitörler ile kullanılabileceği belirtilmiş, razer deathadder v2 kullanıyorum. Bunu gözönünde bulundurursak hangisi seçilmeli ? Son düzenleme: 21 Ocak 2021
Arkadaşlar aslında eklemeyi unutmuşum, bunu sormamın sebebi nvidia'nın yeni duyurduğu Nvidia reflex latency özelliği. NVIDIA, Reflex Latency Analyzer Desteği Alacak Fareleri Açıkladı - Technopat Bu makalede özelliğin G-Sync monitörler ile kullanılabileceği belirtilmiş, razer deathadder v2 kullanıyorum. Bunu gözönünde bulundurursak hangisi seçilmeli ?