G0st.com nasıl silinir?

darkpassanger

Picopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi, görev yöneticisine baktım, çözüme ulaşamadım. Diğer akla gelebilecek çözümleri denedim, virüs taramaları yaptım ama hiçbir şekilde çözemedim. Bilgisayarım yavaşladı, internet hızım düştü. Sistem dosyalarına bakıp bir şey bulamıyorum ve açtığımda CMD açılıp kapanıyor, ondan sonra site açılıyor.

Kaspersky ile taradınız mı? Hocam eğer bulamıyorsa formatlamayı deneyebilirsiniz.

Hocam ne kadar silin veya temizleyin desekte bu %100 kesin çözüm olamaz virüsün cinsine bağlı biraz da kendini gizliyor belli ki.
Spyhunter ile tarama yaptım buldu fakat key olmadığını için silemedim hem sıfırlamaya çalıştım sıfırlama ekranında kalıyor bilgisayar yavaşlıyor sürekli.

Hocam ne kadar silin veya temizleyin desekte bu %100 kesin çözüm olamaz virüsün cinsine bağlı biraz da kendini gizliyor belli ki.
Adware virüsü olduğunu öğrendim çok zararlı mıdır ki

@darkpassanger Sonuç nedir? Sıfırlama sonrası temizlendi mi?

Malwarebytes ve AdwCleaner ile taradıktan sonra halen daha sorun devam ediyorsa format dışında yol kalmıyor maalesef.
Sıfırladıktan sonra sorun çözüldü hic adware çıkmıyor AdwCleaner yükledim tarama yaptım ve bulamadı.

Çözümü burada anlattım çözemeyenler var ise

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı