400DPI kullanıyorum, Katar Pro havaya kaldırıp hareket ettirirken hareketi algılıyormuş bu yüzden pek yaklaşıyorum bu modele. G102/G203 modelini alacağım sanırım.
Kesinlikle G300s ve G300 ile uzaktan yakından alakası yok. İkisini de yan yana canlı canlı deneyimledim bu arada G102 çok daha hafif rahat ve sensörü iyi. Boyut olarak daha büyük G102.
6-7 aydır G203 Lightsync kullanıyorum. Abimde de G300s var. Ele oturması bence G300sden daha iyi. Hassasiyet anlamında da bir sorunum yok. Aldığımdan beri aklıma takılan tek bir şey var. O da kablosu. Laptop kullanıyorum ve laptop yanında kablosu çok uzun duruyor. Bir de örgü olmadığı ve ince bir kablosu olduğu için elimde kalacakmış hissiyatı yaratıyor bende. Onun dışında bu güne kadar hiçbir kusurunu görmedim.
Satıp G305 alabilirsin eğer o yükseltme işini yapamazsan. Bende kablodan çok çektim. Elime para geçince G603 almıştım ama o da elime pek uymadı. Dediğim gibi tek çare yükseltici bunun için satılan aparatlarda var.