Bu arada satranç ile ilgileniyorsunuz sanırım.Güzel seçim.400DPI kullanıyorum, Katar Pro havaya kaldırıp hareket ettirirken hareketi algılıyormuş bu yüzden pek yaklaşıyorum bu modele. G102/G203 modelini alacağım sanırım.
Bu arada satranç ile ilgileniyorsunuz sanırım.Güzel seçim.400DPI kullanıyorum, Katar Pro havaya kaldırıp hareket ettirirken hareketi algılıyormuş bu yüzden pek yaklaşıyorum bu modele. G102/G203 modelini alacağım sanırım.
Şu an G300 kullanıyorum, G300 kadar küçük olacağını sanmıyorum.
Bu arada satranç ile ilgileniyorsunuz sanırım. Güzel seçim.
Notebook soğutucu var ancak gerçekten kablo uzun baya. 2.1 metre laptop için uzun geliyor. Nereye sıkıştırsam bir yerden kablo sarkıyor.G102 model olanı kullandım çok güzel öneririm. @Ahwehota kendine bir tane kabloyu arasına koyabileceğin yükselti koy kablosuz gibi oluyor.
Satıp G305 alabilirsin eğer o yükseltme işini yapamazsan. Bende kablodan çok çektim. Elime para geçince G603 almıştım ama o da elime pek uymadı. Dediğim gibi tek çare yükseltici bunun için satılan aparatlarda var.Notebook soğutucu var ancak gerçekten kablo uzun baya. 2.1 metre laptop için uzun geliyor. Nereye sıkıştırsam bir yerden kablo sarkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.