G102 beyaz kir tutar mı, sararır mı?

@382019 bunu ben de hep söylerim. Bir kişi sorun yaşamayınca ürün sorunsuz olmuyor. Ancak Logitech'in çok ürününü kullandım. Bir sorun yaşarsam da çözüleceğini biliyorum, endişem yok o yüzden. Bir de 400 TL beleş sonuçta. Beyaz ise Mousepadim beyaz öylesine beyaz alayım dedim bu kez. Sensör konusunda haklısınız ancak akşamları gelip 2 saat oynadığım oyun için de fazlasına ihtiyacım yok sanıyorum. 1 saat COD MW3 oynadım şimdi, yine iyiydim.

@382019 bunu ben de hep söylerim. Bir kişi sorun yaşamayınca ürün sorunsuz olmuyor. Ancak Logitech'in çok ürününü kullandım. Bir sorun yaşarsam da çözüleceğini biliyorum, endişem yok o yüzden. Bir de 400 TL beleş sonuçta. Beyaz ise Mousepadim beyaz öylesine beyaz alayım dedim bu kez. Sensör konusunda haklısınız ancak akşamları gelip 2 saat oynadığım oyun için de fazlasına ihtiyacım yok sanıyorum. 1 saat COD MW3 oynadım şimdi, yine iyiydim.
Ani dönüşlerde takılma yapacaktır ürün, hızlanma değerleri yerlerde maalesef. Bunu da belirtmek isterim.

Ani dönüşlerde takılma yapacaktır ürün, hızlanma değerleri yerlerde maalesef. Bunu da belirtmek isterim.
200 IPS 25G (Prodigy) versiyonunda öyle sıkıntılar olmaz büyük ihtimalle. Ama tam garanti vermeyelim, G102'nin ne yapacağı belli olmaz.

Valla yapmadı bugüne kadar. Yaparsa iade ederim, Amazon da Logitech de müşteriye sahip çıkan firmalar.

Arkadaşlar herkes profesyonel oyuncu değil. Kafa dağıtmaya giriyoruz. :D
Sensörün yetersiz kalması her türlü rekabetçi oyun oynarken sorun çıkarır. Profesyonel olmasanız bile.

Logitech ve Amazon ikilisi birleşince ortaya level sonu bossu çıkıyor :D Hayırlı olsun hocam, yaşarsanız problem, Logitech yardımcı olur veya iade edersiniz.
Kesinlikle katılıyorum. Logitech zaten RMA dediği bir programla şey yapıyordu sanırsam.

Ya çift tıklama ve sensör sorunlarını ben de biliyorum aslında. Ancak arkadaşımdan alıp denedim, o da kullanıyor ve bunları yaşamadı. Yaşamayacağım anlamına gelmese de rahat geldi, fareyi beğendim. O nedenle almak istedim. Çok problem yaşarsam da yardımcı olurlar ya.

Ya çift tıklama ve sensör sorunlarını ben de biliyorum aslında. Ancak arkadaşımdan alıp denedim, o da kullanıyor ve bunları yaşamadı. Yaşamayacağım anlamına gelmese de rahat geldi, fareyi beğendim. O nedenle almak istedim. Çok problem yaşarsam da yardımcı olurlar ya.
Ekipman tercihinde kullanıcı istekleri önemlidir, elinize eggshape uygun geldiyse bu ürünü tercih etmeniz doğru olmuş.

O zaman hayırlısı. Deneyin. Sorunlarınız olursa zaten Logitech yardımcı olur Akif Bey.

@382019 kesinlikle öyle. Bunu Rival 3'e geçince anlamıştım net olarak. Deathadder V2 çok önerilse de hiç bana göre değilmiş mesela. Ufak tefek fareler çok daha iyi geldi bana. Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için. Haftada 3-5 saat oyun oynayabilen bir adama çok bile bu fare. Hor görmeyin. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı