erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 3 Ocak 2021 #1 Yanlış ayar mı yaptım bilmiyorum fakat Logitech Gaming Software'i açınca resimlerdeki gibi mouse görünmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2021
Yanlış ayar mı yaptım bilmiyorum fakat Logitech Gaming Software'i açınca resimlerdeki gibi mouse görünmüyor.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.228 Makaleler 1 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 3 Ocak 2021 #2 Logitech G Hub yükle. Gaming Software sorunlu biraz. G Hub Artı 0 Eksi
KS KS erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 3 Ocak 2021 #3 imnotagamer dedi: Logitech G Hub yükle. Gaming software sorunlu biraz. G Hub Genişletmek için tıkla... Logitech G Hub'da doğru makroları ayarlayamıyorum ondan dolayı Logitech Gaming software ye geçtim. Artı 0 Eksi
imnotagamer dedi: Logitech G Hub yükle. Gaming software sorunlu biraz. G Hub Genişletmek için tıkla... Logitech G Hub'da doğru makroları ayarlayamıyorum ondan dolayı Logitech Gaming software ye geçtim.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.228 Makaleler 1 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 3 Ocak 2021 #4 @erenkrgloglu Son sürüm mü peki ? Artı 0 Eksi
KS KS erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 3 Ocak 2021 #5 imnotagamer dedi: @erenkrgloglu son sürüm mü peki? Genişletmek için tıkla... Evet güncelleştirdim fakat yine aynı oldu. Artı 0 Eksi
imnotagamer dedi: @erenkrgloglu son sürüm mü peki? Genişletmek için tıkla... Evet güncelleştirdim fakat yine aynı oldu.
selimcan024 Hectopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #6 Aynen LGS Lightsync'i görmüyor bende G105 klavye var, klavye için ayrı mouse için ayrı program kullanmak zorundayım yakışmadı Logitech'e Artı 0 Eksi
Aynen LGS Lightsync'i görmüyor bende G105 klavye var, klavye için ayrı mouse için ayrı program kullanmak zorundayım yakışmadı Logitech'e